fbpx

Motor Bike Expo

Motor Bike Expo
Dátum
2021/05/28 - 2021/05/30
10:00 - 18:00

Helyszín
Verona

Bővebb információért KATTINS IDE!

Kategória


Leírás

Minden szem Veronára szegeződik, hiszen az elmaradt 2020-as, nagy motorkiállítások után a Motor Bike Expo lehet az, ahol a motorkerékpár-piac újdonságait első alkalommal lehet majd személyesen megnézni. Az idei 170 000 látogató pedig nem tévedhet, és amennyire ki lesznek éhezve a motorosok egy ilyen seregszemlére, valószínűleg rekordot dönt majd a látogatószám.

A kiállítók és a partnerek részéről is hatalmas a lelkesedés és az egyetértés, hiszen egy olyan esemény összeállításában vállalhatnak részt, ami a motorkerékpár ipar jövőjének újraindítását célozza meg. Az új modellek hivatalos bemutatói és a nagy gyártók új koncepciói várják majd az európai piacot, valamint számos bejelentés várható a kiegészítőkről, ruházatról és új technológiáról.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt