fbpx

Gój Motoros Egyesület Március 15-i felvonulás

Gój Motoros Egyesület Március 15-i felvonulás

When

2023/03/15    
10:00 - 16:00

Where

Budapest
Bp. XII. Jagelló út 1-3, Budapest

Event Type

MÁRCIUS 15 felvonulás részletek:
Nagy tisztelettel és szeretettel hívunk minden szimpatizáns motoros barátunkat, hagyományos március 15-i felvonulásunkra!
1., Találkozó – szokásos módon – a Bp. XII. Jagelló út 1-3 előtti utcai parkolóban! Kérlek érkezéskor figyeljétek a karszalagos tagjaink jelzéseit, hogy hova parkoljatok!
2., Indulás 11 órakor, rendőri felvezetéssel, szokásos páros alakzatban.
3., Koszorúzás: Tápióbicskén a ’48-as emlékműnél. (érkezésünk kb. 12:55) – FIGYELJ: Várhatóan egy szakaszon az M4-es autópályán is megyünk ezért legyen legalább Pest vármegyei matricád!!!)., Innen tovább motorozunk a Tölgyes Csárdához (Szentmártonkáta, Szecsői út) – a emléktúránk itt ér véget.
4., A Csárdában minden résztvevőt meghívunk egy tál gulyásra.
5., Az egész rendezvény során – szokásosan – megköveteljük a méltóságteljes viselkedést. A rendezvény során csak a magyar, illetve a magyar történelmi zászlók használatát engedélyezzük. Semmilyen (aktuál-) politikai eseményre nem kívánunk reagálni és rendezvényünk pártpolitikától mentes! Ezt kérlek tartsd tiszteletben.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt