fbpx

Automobil és Tuning Show (AMTS)

Automobil és Tuning Show (AMTS)
Dátum
2021/06/25 - 2021/06/27
10:00 - 18:00

Helyszín
Hungexpo

Bővebb információért KATTINS IDE!

Kategória


Leírás

Ahogyan korábban már jeleztük Ön felé, egy júniusi időponttal készültünk fel arra az esetre, ha a körülmények nem tennék lehetővé az AMTS márciusi megszervezését. Habár szerencsére már erősen látszik a fény az alagút végén, a dolgok jelen állása szerint a tavaszi dátum még nagyon bizonytalan a rendezvény megtartására.

Bízunk benne – és jelenleg minden jel erre mutat – hogy a tömeges oltásnak köszönhetően nyárnál sokkal hamarabb feloldásra kerülhetnek a jelenlegi korlátozások, egy ekkora volumenű nemzetközi show-t viszont nem lehet egyik napról a másikra összerakni. Emellett természetesen kiállítónkat és partnereinket sem szeretnénk az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartani, így azt a döntést hoztuk, hogy az Automobil és Tuning Show-t – a rendezvény történetében először – nyáron tartjuk meg.

Időpontunk: 2021. június 25-27., Hungexpo

Kiállítóink felé minden feltételünk változatlan, a 2020-as időpontra lefoglalt, 2021-re átregisztrált helyek és szolgáltatások extra költségek nélkül, a jövő évi dátumra élnek. Amennyiben Ön még nem regisztrált a rendezvényre idén, vagy nincs élő szerződése velünk a jövő évre, ez esetben erre az email-re válaszolva jelezheti részvételi szándékát a 2021-es rendezvényünkre.

https://csajokamotoron.hu/cimke/amts/

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt