10. Yamaha találka

10. Yamaha találka

Mikor

2024/07/13    
00:00

Hol

Kakucsring
Kakucsring, Kakucsring

Esemény típusa

10. Yamaha találka

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megtartjuk csoporttalálkozónkat.
A helyszín a már jól bevált: Kakucs Ring. A rendezvény zárt körű lesz, a pálya csak a miénk.
Programtervezet:
Érkezés, ismerkedés, rég látott cimborák könnyes üdvözlése, regisztráció, emléklapok, szuvenír, ebéd,- és vacsorajegyek kiosztása : 08:00-10:00
Eligazítás: 10:00-10:20
Pályázás, vezetéstechnikai képzés, Yamaha tesztmotorozás, Kanyarfotó
10:20-18:00
Ebéd 12:30 körül a helyszínen, bográcsban készült étellel.
Medve Gergő extrém motoros bemutatója : 14.00
Rövid tájékozódási verseny a környék érdekes látnivalóinak felkeresésével: 15:00- tól.
Sorakozó, tiszteletkör fotóbeállással a pályán : 18.00
Díjkiosztás, tombola. 18:30
Vacsora :19:00 , a helyszínen kemencében sült étellel.
Karaoke kb.: 20 órától kifulladásig.
Természetesen, ahogy szokott, lesz nulladik nap is. Péntek késő délután már érkezünk páran, rendelünk pizzát , eszünk , iszunk, beszélgetünk. Az erre való igényt kérjük külön jelezni.
Szállás: lehetőség van a pálya területén a konténerházakban (5000 Ft/fő/éj) illetve sátrazásra (2.000 Ft/fő/éj). Foglalással kapcsolatban az Egyesület egyik alapítóját, Sebe Norbit (06303507414) keressétek, Ő fog segíteni.
Pályázás: a csapatot 3 részre bontjuk azért, hogy ne rontsuk el egymás “játékát”. Motorozási tudás szerint, ( saját bemondás alapján) Mindhárom csoport különböző színű, rongálás nélkül eltávolíthatatlan matricát kap, és ezek szerint mehet fel a pályára. Ezt ellenőrizni fogjuk, és 20 percenként váltják egymást a
“bandák”. Természetesen a csoportok között lesz átjárhatóság, tehát, ha pl. az általad választott csoportnál gyorsabb, vagy lassúbb vagy, adunk másik színű matricát.
A pályázás veszélyes üzem, mindenkit kérek a szabályok betartására, amiket az eligazításon részletesen elmondunk. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a normálisan viselkedni nem tudókat kizárjuk a rendezvényről!!!
A nyugodt pályázás miatt egy mentő is áll majd készenlétben a pálya szélén.
Vezetéstechnikai tréning: itt ne egész napos , full extrást várj, csak egy pár fogást fognak bemutatni a trénerek. 6 turnus lesz, 2×10 fővel, 1,5 órás váltásokban. jelentkezők számától függ, hogy kivel mennyit tudnak foglalkozni.
Tesztmotorozás: Yamaha Hungária biztosít tesztmotorokat, a szervezés jelen állapotában még nem tudjuk, hogy milyen típusúakat.
Kanyarfotó: a Fiúk ismét kint lesznek, és készülnek majd a profi képek, amiket igény szerint meg lehet vásárolni tőlük.
Tesztmotorozni, tombolán részt venni, pályázni, CSAK matricával lehet.
Figyelem!!! Egykerekezés, gumiégetés és hasonló mutatványok bemutatása egymás biztonságának érdekében szigorüan TILOS!!!
Az Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy az ezt semmibe vevő résztvevőket azonnal kitiltsa a rendezvényről.
Kérés az ügyes kezű Tagokhoz: szeretettel várjuk, hogy a díjakhoz, tombolához ajándékot készíteni, felajánlani szíveskedjetek!! Eddig is olyan klassz, egyedi tárgyakkal tudtuk megörvendeztetni egymást, legyen ez így ezután is.
Részvételi díj:
19.000 Ft.
Csak étkezés, pl. utasnak, aki szintén kap emléklapot, stb.:8.500 Ft
Sétajegy: ez csak a belépésre jogosít, a rendezvény szolgáltatásait ezzel nem lehet igénybe venni.
2.000 Ft.
Ezek az előre utalás esetén érvényes árak.
Ha aznap reggel gondolod meg, hogy mégis jönnél, arra is van lehetőség. Mivel az étkezéshez a létszámot kb 1 héttel előtte le kell jelenteni, ezért ha csak beesel, akkor étkezést már nem tudunk biztosítani, de a belépti díj ebben az esetben is 19.000 Ft. ( minden szolgáltatásra érvényes, kivéve étkezés)
Az összeget a Yamahások Motoros Egyesület számlájára kérem utalni. Számlaszám: OTP 11743064-26927431 Megjegyzés rovatba kérem a rendszámot, és a “TÁMOGATÁS” szót feltüntetni. Igény esetén az összegről számlát tudunk adni.
A befizetést követően felveszlek egy másik Facebook csoportba, ahol csak a biztos résztvevők vannak. ( ha nem vagy az ismerősöm, akkor az utalással egyidejűleg jelölj ismerősnek! )
A pályát hónapokkal előre le kell foglalni, ezért ESŐNAP NINCS, a rendezvényt mindenképp megtartjuk.
A befizetett összegeket nem áll módunkban visszatéríteni!!!
A rendezényen való részvétel önkéntes, így a felelősséget az esetleges eseményekért a Szervezők nem tudnak vállalni.
Bármilyen esetleges kérdés, kérés, kívánság esetén keress bátran messengeren, vagy telefonon!
Dávid János , a Yamahások Motoros Egyesület elnöke, 06205346334

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt