HírekEseményekMotoros túra

Motoros emlékhelyet avattak Kislődön

Motoros emlékmű kislődIdén június 12-én újabb motoros emlékhellyel és egyúttal motoros túracélponttal is gazdagodott az országunk. Az apropó persze nem annyira vidám…

Az ajkai illetőségű Veterán Járművek Baráti Köre állította helybéli vállalkozók és magánszemélyek segítségével azt az emlékművet, amely a balesetben elhunyt motorosoknak állít emléket. Az ötletet a klub egyik tagja, Hegedűs Gábor vetette fel, aki a fiát vesztette el motoros balesetben.

Az emlékmű a kislődi Sobri Jóska kalandpark parkolójában áll. Idén június 12-én volt az átadás, amikor fel is szentelték a szobrot.

A helyszín választásnál az is fontos szempont volt, hogy könnyen megközelíthető legyen akár motorkerékpárral akár személyautóval. Természetesen a parkolás is megoldott a közelben.

Az emlékmű állítói azt ígérik, hogy itt senkinek nem fogja bántani a szemét ez a motoros angyalt ábrázoló szobor , amely körül lehetőség lesz mécsesek, ereklyék, szalagok elhelyezésére is. Az biztos, hogy az emlékhely nem fog úgy járni, mint nemrég a Kékestetőn lévő motoros emlékmű.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Megtisztítják a Kékestetőn álló motoros emlékhely környékét

A helyszín a google térképen is fenn van, így még könnyebb megtalálni. Kattints erre a linkre! 

Fotók: Veterán Járművek Baráti Köre Ajka

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük