Hírek

Motoros csajok az Echo TV-ben

echotv07 68Sokszor sokan megállapították már, hogy egyre több Hölgy pattan motorra és férfiakat megszégyenítő bátorsággal csap a lovak közé. Talán a XXI. századot tekinthetnénk a női motorosok forradalmának is.

A férfiak persze vegyes érzelemmel viseltetnek aziránt, hogy eme talán egyik utolsó bástyájuk ostromával sem hagynak fel a lányok, asszonyok. Azonban titkon a lelkük mélyén egyre többen már tisztelettel adóznak a női motorozás, női motorsport művelőinek térhódítása előtt.

 

Az ECHO TV stábja Mészáros Imre – Imi Blues – irányításával idén új motoros műsor készítésébe fogott bele „A gumid kopjon…” címmel, mely a motorosok világát mutatja be. A nézők „átélhetik a két keréken megtett túrák hangulatát, megismerkedhetnek klubokkal, baráti társaságokkal, motormárkákkal, megtudhatják, miért is gondolják úgy sokan, hogy a motorozás egy életforma, életérzés.”

A műsor készítői célul tűzték ki, hogy a soron következő adásaikban szeretnének hölgy motorosokat bemutatni, és ezzel színesíteni ezt az inkább férfias, de a hölgyek által egyre jobban meghódított világot. A műsorban Majzik Ibolya és Süli Eszter a pályamotorozás világából ad egy kis ízelítőt, Matusik Andrea pedig a gyorsulási versenyek hangulatába kalauzolja el a nézőket. A műsor más témákat is felölel, érdemes megnézni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A forgatások igazán jó hangulatúak voltak, de egy műsorba természetesen nem lehet mindent egyszerre összezsúfolni. Azért a szerkesztők remélik, hogy annak ellenére is sikerül izgalmas összefoglalást nyújtani, hogy a hölgyek bővelkednek mondanivalóban és igazán szeretnek beszélni.

A műsor július 29-én szerdán 22.30-tól lesz az ECHO TV-n, illetve aki lemarad róla még a héten, a többszöri ismétlések egyikének alkalmával (csütörtök 16.30, péntek 10.30, 13.30, vasárnap 10.30) megnézheti, vagy később a netről is megtekintheti. A műsor készítői és a lányok is jó szórakozást kívánnak!echotv07 65echotv07 70echotv07 72echotv07 82

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük