KiemeltMotorokMotorozás

Motorkerékpár vásárlás előtt állok

Ivett most vizsgázott nagymotorra, és motort szeretne venni. A tanácsunkat kérte a választáshoz.

“Kedves NaNa!

Először is elnézésedet kérem, hogy levelemmel zavarlak, de azt hiszem, elérkeztem a kismillió cikk elolvasása után, hogy olyan emberhez, főként nőhöz forduljak tanácsért, akinek a szavára sokat adok.

A segítségedet és véleményedet szeretném kérni. 3 hete vizsgáztam egy Honda CBF 600-zal és motorvásárlás előtt állok. Nagyon megszerettem az órák alatt ezt a paripát és a gondolataimban inkább vennék ugyanilyet, viszont mivel a motoros gyakorlatom kimerült az órákban, szeretnélek megkérdezni, hogy neked mi a véleményed? Lehet ez kezdő motor vagy inkább nézegessek kisebbet?

Előre is nagyon köszönöm válaszod!!

Szia, G. Ivett
2016. július 10.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szia Ivett!

Bármilyen motor lehet kezdő motor, ha elég óvatos vagy, és tiszteletben tartod a motort, ami egy gép, és mint ilyen, sokkal erősebb nálad. Véleményem szerint jó választás lehet a CBF600, több nő is választja kezdő motornak. Azt is megértem, hogy szimpatikus az a motor, amin motorozni tanultál. Nagyon az ember szívéhez tud nőni az első…

A választásnál érdemes figyelembe venni azt is, hogy mire szeretnéd használni, és hogy milyen stílus tetszik, de talán erre is választ adtál azzal, hogy megszeretted ezt a Hondát, úgyhogy szerintem hajrá!

Rengeteg Honda kép a galériában

Mi a 600-ast nem, csak a Honda CBF125F-et teszteltük, úgyhogy konkrétabbat erről a modellről nem tudok mondani, mert nem ismerem.

Még egy szempont, hogy a Honda CBF600-at 2004-2007 között gyártották, tehát a legfiatalabb verzió is legalább 9 éves. Ha megvan a választottad, mindenképp vigyél magaddal egy hozzáértőt, akik megnézi, hogy ne vegyél zsákbamacskát!

Ha még mindig vannak benned kétségek, olvasd át a CsamClub.hu fórumot. A “Milyen motort vegyek elsőnek” (illetve másodiknak) témában találsz véleményeket, meg kérdezhetsz is…

puszi, NaNa

“Szia NaNa!

Köszi a választ!

Hát, azt hiszem mindent kiolvastam. Úgy látom, ez beállítottság kérdése főként, meg hogy ki kire “hallgat” – férj, oktató, stb. Hát, azt hiszem maradok a CBF-nél, a szívem ehhez húz, na nagyon mást nem is vezettem még éppen így könnyű dolgom van.

Nagyon köszi még egyszer, hogy így “ismeretlenül” válaszoltál a levelemre és mindenképp beszámolok a vásárlásról, mire jutottam.

Szia!”

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük