Hírek

Motorépítők a mellrák ellen

lowbow01A Bourget’s Bike Works is beszállt a mellrák elleni harcba. Népszerű Low Bow modelljét hamarosan egy 25 darabos, nőknek készült limitált sorozatban is piacra dobja.

Ken Vrana, képzőművész, egykori hollywoodi forgatókönyvíró 2003-ban forgatta Snow Angels című dokumentumfilmjét három nőről, akiknél mellrákot diagnosztizáltak. Mivel korábban már dolgozott egy mellrákellenes alapítványnál, amelyet Linda Eastman McCartney, Sir Paul felesége halála után hoztak létre, megszületett a 1 in 8 Motorsports Series Against Breast Cancer nevű alapítvány ötlete. Az elmúlt időszakban az alapítvány segítségével összegyűjtött pénzből sok nő életét sikerült megmenteni.

A kezdeményezéshez már eddig is számtalan motorépítő cég csatlakozott, és motorkerékpárjaik elárverezésének bevételével rendszeresen támogatják a kezdeményezést. A legutóbb csatlakozó Bourget’s Bike Works cég azonban nem áll meg egy motornál, sorozatgyártásban készítenek el egy új gépet Lady Low Bow néven.

Ez a motor egy méreteiben a hölgyek kisebb termetére alakított custombike, a cég népszerű Low Bow modelljének alapjaira épül majd. Ahogy a sorozatgyártású custom motoroknál szokásos, az egyes darabokat megrendelőjük igényének megfelelően alakítják, illetve szerelik fel kiegészítőkkel, így végeredményben mindegyik teljesen egyedi darab lesz. Az első 25 pedig speciális, limitált kiadású fényezéssel, gyöngyház-fehérben készül, a mellrák ellenes kampány rózsaszín szalagját stilizáló fényezéssel, a 1 in 8 Motorsports logóját ábrázoló mart, alumínium kerekekkel.

Ken Vrana, aki már régóta kereste a megfelelő céget egy hasonló partnerségre, büszke arra, hogy a motor még el sem készült, és máris legalább 30 hölgy szeretne ilyen motorkerékpárt vásárolni. A későbbiekben azt tervezik, hogy az Egyesült Államok határain túl is bemutatnák a motorkerékpárt a nagyközönségnek.

A 2006/2007-es szezonban hat műhely, a Southside Customs, a Motocycos, az Extreme Custom Cycles, a Kreative Metal Works, a Busted Knuckles és az Ardcore Choppers készített olyan egyedi motorkerékpárt, amelyet a közeljövőben fognak elárverezni az ország különböző részeiben. 1IN8LOGO1smalllowbow02

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük