EseményekMotorkiállítás

Motor Show újratöltve – Motor Show Budapest 2019

motorshowbudapestAhogy a rock is örök és elpusztíthatatlan, úgy a motorosok legnagyobb rendezvényeit sem lehet eltörölni. Újra és újra erőre kapnak, és nem hagyják magukat, hála a lelkes szervezőknek. A Devils MC kitett magáért és májusban elhozza nekünk az év legnagyobb motoros kiállítását, rendezvényét.

A közelmúltban látott napvilágot az a hír, hogy a tavaly elmaradt Budapest Motor Show az idei évben sem lesz megrendezve. Ennek hallatán az összes motoros, aki reménykedett abban, hogy a tavaly kimaradt esemény csak egy egyedi eset, búsan temette arcát tenyerébe. Az ő számukra jó hírünk van. Van élet a halál után. Más formában ugyan, de lesz éves nagy motoros bulink.

A motoros világ vérkeringésébe visszatér a sokak által kedvelt forgatag. A Motor Show Budapest elnevezésű rendezvény a Devils MC szervezésében és a Rusty Rodders CC közreműködésével jön létre. Időpontja május 4-5., helyszíne pedig a Devils Börzének pár éve otthont adó Tüske Csarnok lesz.

Természetesen nem a börze helyszíne, a mélygarázs fogadja magába a Motor Show Budapest kiállítóit és résztvevőit, hanem maga a Tüske Csarnok, ahol bőven lesz hely a kiállítók és a rendezvényre látogatók számára, hogy méltóképp találkozhasson a kereslet a kínálattal.

A Motor Show Budapest a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, ahol a szakmai zsűri választja majd ki azon győzteseket, akik részt vehetnek majd a világbajnokságon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Persze, ahogy azt az elődrendezvényeken megszokhattuk, most sem maradnak el az ismerős programok. Így újra legeltethetjük szemünket a Pin-up szépségversenyen felvonuló lányokon, megcsodálhatjuk az EMAT-ra érkező épített motorok és autók sokaságát és szavazhatunk arra, amelyik a legjobban tetszik számunkra. A Magyar Motorépítő és a Hot Rod autó építő bajnokság résztvevőivel is találkozhatunk, miközben a fellépő zenekarok szolgáltatják az alaphangulatot meghatározó muzsikát.

A februári vagy épp márciusi időpontoknak búcsút mondva barátságosabb hónapban, májusban megrendezendő Motor Show Budapest minden bizonnyal még több motorral érkező látogatóval számolhat, így a szervezők motorbarát parkolóval várják a két keréken érkezőket, de az autósoknak is biztosítják a parkolást.

Izgatottan várjuk a májust, azt, hogy hogyan válik be az új helyszín, és milyen fogadtatásban részesül a Motor Show Budapest rendezvény. Aki nem tud személyesen ott lenni, a Csam hasábjain megtudhatja, hogy milyen volt a buli. Májusban beszámolunk róla itt, de a legjobb az lenne, ha Te is ott lennél a forgatagban. Még ma írd be a naptáradba az időpontot: 2019 május 4-5. Motor Show Budapest, Tüske Csarnok.

motor show budapest 2019 01motor show budapest 2019 01motor show budapest 2019 01

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük