KultúraMotoros könyv

MotoGP 2009 könyv

motogpkonyv 2009 01Ismét eltelt egy év a MotoGP-ben, és az előzőekhez hasonlóan, idén sem maradnak a MotoGP rajongók olvasnivaló nélkül! A sikerlistákon végzett könyvtrilógia egy újabb darabbal bővül, melyet továbbra is hazánk egyetlen MotoGP szaktudósítója, Budur Gabriella ír, aki 2005 óta dolgozik kint a versenypályákon.

Közel 300 újságíró és médiamunkatárs közül körülbelül 10 nő dolgozik a versenypályák mellett, és büszkén mondhatjuk el, hogy egy magyar írónő is belekerült ebbe a csapatba. Az évente mintegy 15 világszerte megjelenő könyv közül egyik sem jelenik meg olyan hamar, mint a magyar MotoGP évkönyv, mely az utolsó versenyt követő 2 hét múlva már az olvasók kezében van.

 

A MotoGP könyvsorozat mindenképp a sportolásra, egészséges életmódra ösztönző könyv, melyet kisebb-nagyobb útinaplók színesítenek, melyekben a különböző helyszínek, kultúrák és szokások kerülnek bemutatásra. A fontosabb információk mellett exkluzív fotóanyagokkal, privát és gyerekkori képekkel, versenyzőkkel készített mély-interjúkkal, versenybeszámolókkal és természetesen technikai paraméterekkel is találkozhatnak a motorsportkedvelők.

Idén mozgalmas szezont tudhatunk magunk mögött, hiszen visszatért Sete Gibernau, aki egyébként az idei Életek másodpercekért könyv előszavát is megírta az írónő kedvéjért. Ebben az évben Julian Simon megszerezte első világbajnoki címét a 125-ös géposztályban, míg Valentino Rossi immár kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Drámából és meglepetésekből idén sem szenvedtünk hiányt, de vajon Casey Stoner betegségével kapcsolatban mi a teljes igazság? Lorenzo azért szárnyalt ennyire, mert végre független s szabad életet élhet korábbi menedzsere elbocsátását követően? Rossi valóban Megan Fox hollywoodi színésznőtől akar gyereket? Miként látja ő az idei évet?

Rengeteg érdekes sztorit találhattok idén is a könyvben. A Superbike világbajnokságra kényszerített Toseland és Vermeulen is mesél a háttérben zajlottakról, de az írónő egy rendkívül különleges túrára is meghív benneteket, ahol minden apró részletet megismerhettek a Dorna által irányított precíz gépezetről, ami a világbajnokságot működteti.

Tudtátok, hogy a televíziós közvetítésekhez mintegy 25 km kábelt raknak le minden hétvégén és összesen mintegy 127 kameraállásból követhetjük figyelemmel az eseményeket? Persze idén is rengeteg szó esik a Scot MotoGP csapatnál versenyző Talmácsi Gáborról és a Tóth csapatról is. Exkluzív képek és háttér információk, rengeteg személyes történettel a két kisebb kategória menőitől is.

Az előrendelésben vásárlók között idén egy exkluzív hétvégét sorsolunk a MotoGP-re. Nyertesünk választhatja ki, hogy melyik versenyre szeretne másodmagával elutazni, ahol a szállás és étkezés költségeit mi álljuk, ráadásul az LCR Honda MotoGP csapat és Randy De Puniet versenyző vendégszeretetét is élvezhetik. A nyertesek bemehetnek a boxba és a hospitality-be is, valamint korlátlan ideig tartózkodhatnak a MotoGP depóban az általunk biztosított belépővel.

A MotoGP 2009 könyv ára előrendelésben 6990.- helyett, 5590.-forint + postaköltség. Személyes átvételre természetesen idén is lesz lehetőség. Az Előrendelési akció 2009. november 19-ig tart.motogpkonyv 2008motogpkonyv 2009 02

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük