EseményekHírekMotorkiállítás

Motoball és MZ

MZ SX CopperFebruár 8-10. között zajlik a németországi Sinsheimben a Faszination Motorrad elnevezésű rendezvény.

A kiállításon a motorkerékpár ipar múltja, a jelene és a jövője találkozik, valamint három neves off road verseny is zajlik majd a hétvége folyamán. A motorkerékpár szektor résztvevői nagy számban lesznek jelen a régi hagyományokra visszatekintő kiállításon.

Természetesen elsősorban a német cégek mutatják itt be újdonságaikat évről-évre. A közönség például megnézheti majd a legújabb fejlesztésű MZ-ket, amelyek már egyáltalán nem emlékeztetnek azokra a motorokra, amelyek még a magyar utakon is nagy számban futnak.

Év elejére időzítette a gyár új, speciális off road modellcsaládjának bemutatását, amelyet 125 cm3-es blokkal szerelnek. A négy különböző fantázianéven piacra kerülő más-más karakterisztikájú kétkerekűek a supermoto- és krosszgépek piacára szeretnének betörni. A Blizzard, az Elegance, a Camouflage és a Copper feladja a leckét, ha valakinek nincs határozott elképzelése.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kiállításon egyebek mellett egy érdekes csapatjátékot is megnézhetnek az érdeklődők, amelynek gyökerei az Első Világháborúba nyúlnak vissza. A Motoball-t a lovaspóló mintájára fejlesztették ki. A két négy főből álló csapatnak (plusz a kapus) egy egykilós, a focinál kétszer nagyobb labdát kell eljuttatni az ellenfél kapujába. A játék négy húszperces negyedből áll, és igen izgalmas és látványos, ahogy a motorosok a sóderen rúgják a bőrt a motor nyergéből. Ha másért nem ezért, és a híres technikai múzeum miatt érdemes ellátogatni Sinsheimbe.MZ SX CamouflageMz SM Blizzardmotorrad hallenmasters

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük