fbpx
EseményekKiemeltMotorverseny

MotoAmerica King of The Baggers futam a Daytona International Speedwayen

A hétvége egyetlen versenyzőnője Patricia Fernandez

A King of the Baggers kupasorozat egyetlen női versenyzője, Patricia Fernandez is rajthoz állt ezen a hétvégén a bagger kategóriában, és az Roland Sands Superhooligan futamban is. Utóbbin az első napon a 6. helyről indult és az 5. helyen ért célba. A bagger versenyen a 12. helyről indult és a 10. helyen végzett.

Sajnos a bagger versenyből végül kizárták, mert a Dunlop egy Hooligan gumit tett a baggerre. Emiatt Patricia is csalódott volt, hiszen így elvesztették az összes bajnoki pontjukat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patricia Fernandez (@lady_racer926)


“Másnap az időjárás miatt a menetrend drasztikusan megváltozott. Nem volt bemelegítés és gyakorlás, csak a bagger verseny. A Hooligan futamot kivágták, és a Road Atlantán vagy Lagunában pótolják majd. Én a 12. helyről indultam és ismét a 10. helyen végeztem. Több mint 1 másodperccel gyorsabb voltam, mint előző nap. Képes voltam a gyorsabb srácokkal lógni, és jó pár jó csatát vívni.” – írta Patricia az Intagramján.

De hogy jön a képbe Jason Momoa?

A Mananalu, az alumínium-palackozott vízzel foglalkozó vállalat a MotoAmerica és a King Of The Baggers hivatalos vizeként csatlakozott a versenysorozathoz. A Mananalu abban különbözik a többi palackozott vízzel foglalkozó cégtől, hogy a vizet nem műanyag, hanem alumínium palackba csomagolják.

A Mananalu emellett a “You Drink One, We Remove One” (egyet megiszol, egyet eltávolítunk) politikát is alkalmazza – “Minden egyes eladott vagy adományozott Mananalu palack után egy műanyag palackkal egyenértékű mennyiséget távolítunk el az óceáni hulladékból”.

A Mananalu Jason Momoa színész (Aquaman, Game Of Thrones, Dune) tulajdonában van. Az alumínium csomagolású víz “Plastic Negative” minősítésű termék, amelynek küldetése, hogy “véget vessen az egyszer használatos műanyagnak”.

“Nagyon örülök, hogy a Mananalu lesz a MotoAmerica és a 2022-es versenysorozat hivatalos vízszponzora” – mondta Jason Momoa. “A MotoAmerica csapatával nagyszerű volt együtt dolgozni, és inspirál minket az elkötelezettségük az egyszer használatos műanyag csökkentése iránt. Minden palack számít.”

Mondjuk azt nem értem, hogy mennyivel jobb alumínium palackból inni a vizet, de ez már legyen az én bajom. Momoa ide vagy oda, én maradok a Pi-víznél.

Te milyen vizet iszol? 
0
Te milyen vizet iszol? x

Forrás, Fotó: MotoAmerica/Brian J. Nelson.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x