CsajokMotoros csajok

Marcs

marcs03Moór Marianna vagyok Magyaralmásról. Hát az én történetem is régről kezdődik. Bátyám van, ezért sosem szerettem a lányos dolgokat mint babázás, stb. Már akkor is az autók-motorok vonzottak. Sosem szerettem egy helyben ülni, ezért sok mindent kipróbáltam.

Hogy honnan jött a motorozás? Mesélték, hogy nagypapám volt motoros régen, és a nagymamám is néha lenyúlta, mikor a papám aludt, és vitte a gyerkőcöket az erdő alatt. Nekem a motor talán főleg a bátyám által lett, mivel ő is motoros. Most egy R6-os boldog tulajdonosa.

Eleinte mindneki ellenezte ezt a dolgot, hogy ugyan már, te csak egy lány vagy, stb. Persze én nem hagytam magam, nem kell magyaráznom az érzést. 2 éve mehettem M-re, amit le is tettem és csak robogót akartak engedni a szülök, de nem így történt. Azóta 2007 nyarán megcsináltam az A1-et, mivel a korom csak ezt engedi.

Marcs profijaMost jelenleg egy CBR 125-öst nyúzok, de az álmom egy 600-as RR, amit remélhetőleg sikerül elérnem, legalábbis jó úton vagyok felé. Mostanra már nagyon sok élményem van: remélem lesz is még ezernyi. Főleg a túrák és a motoros talik.

marcs01marcs02

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük