CsajokMotoros csajok

Molnár Ági – új induló a GSX-R kupán

A versenyzőnő, mindene a motorozás, amikor teheti motorjára pattan, és az országot járja, orvos édesapjával együtt.

A Magyar GSX-R kupa ismét új indulóval bővül, a következő futamokra. A pilóta bemutatására több mód is lehetne. Kezdhetnénk úgy, hogy tehetségesnek bizonyult az Erste Leasing Motoros akadémia képzésein és Szabó Attila vezető oktató rábeszélte, hogy induljon a kupán. A 2. bemutatási mód, hogy remek sportember, hiszen gyermekkorától kezdve a sportolást és a tanulást helyezte előtérbe minden mással szemben.

Egészen kis gyerekként elkezdett motorozni és versenyszerűen síelni, jelenleg jogot hallgat, tehát nem fecsérli el az életét. Mindkét bemutatás teljes mértékig igaz plusz megfűszerezve azzal a nem titkolandó ténnyel, hogy a versenyző hihetetlen adatokkal rendelkezik, hiszen csípő, derék és mell körméretei a sok nő által vágyott 90-60-90 cm. A számokból valószínű, hogy többetek rájött arra, hogy egy rendkívül csinos hölgyről beszélünk, akinek a neve Molnár Ágnes.

A GSX-R Kupán való indulás számára egy megvalósult álom így mióta tudja, hogy hol kell bizonyítania, minden lehetőséget megragad, hogy a Hungaroringen motorozzon. Az Erste Leasing Motoros Akadémia oktatói egytől-egyig szívesen segítenek Áginak, hiszen számukra is fontos hogy az egyelőre egyedüli hölgyversenyző jól menjen a futamokon.

Akinek felkeltettük az érdeklődését a következő futam megtekintésére az semmiképp ne hagyja ki a június 24-én a SUCSAMOTA keretein belül megrendezésre kerülő GSX-R Kupa futamot.

Elhunyt Szabó II László, a magyar motorsport meghatározó alakja

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük