MotorbemutatóMotorok

Modern custom cruiser magávalragadó teljesítménnyel – BMW Concept R 18/2

bmw concept r18 2 31Egy motor, két karakter és rengeteg lehetőség. A modern BMW Motorrad Concept R 18 és R 18/2 képében a BMW Motorrad újabb megvilágításba helyezte a Heritage koncepció fogalmát.

A nyár elején a Comói-tó mellett megrendezett Concorso d’Eleganza rendezvényen bemutatott BMW Motorrad Concept R 18 megmutatja, hogyan nézne ki az 1960-as évek boxermotorja napjainkban. Alig hat hónappal később az EICMA-n, a világ legnagyobb motorkerékpár kiállításán a BMW Motorrad leleplezte a nagy boxermotoron alapuló, második koncepciómotorját a BMW Motorrad Concept R 18 /2 modellt.

Stílusát tekintve pont a Concept R 18 ellentéte: modern és dinamikus Custom Cruiser magávalragadó teljesítménnyel. A BMW Motorrad Concept R 18 /2 a Heritage koncepció egy újabb lehetséges megvalósítását mutatja be, emellett lenyűgöző példaként szolgál a közös architektúra által kínált rugalmasságra és széles körű testreszabási lehetőségekre.

“Ellentétben a klasszikus és elegáns BMW Motorrad Concept R 18 modellel, a Concept R 18 /2 a hatalmas vázra és boxermotorra tovább építve teremti meg a modern Custom koncepció megjelenést. A Concept R 18 /2 egyedülálló módon extrovertált. A BMW Motorrad múltjának és jövőjének részleteit ötvözve formálja meg a lélegzetelállító Cruiser-t.

“Kimondottan az érzelmekre ható motorkerékpár, amely aktív motorozásra született, ugyanakkor a Concept R 18 /2 tükrözi a lehetőségek sokszínűségét és az ügyfelek álmainak körét, amelyeket képesek vagyunk megvalósítani ugyanazt az alapot használva” magyarázta Edgar Heinrich, a BMW Motorrad tervezőrészlegének vezetője.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Performance Cruiser BMW megvalósításban

bmw concept r18 2 1A BMW Motorrad Concept R 18 /2 a Cruiser-ek magávalragadó megjelenése előtt sportos és modern formában tiszteleg. A minimalista kormánycső burkolat és a hosszúkás arányok együttese dinamikus motorozási élményt szavatol.

A fejidom, a csepp alakú üzemanyagtartály és az ülés hármasa határozott, áramló vonalvezetést alkotnak, amelynek tökéletes befejezését a rövidített hátsó sárvédő garantálja. A fényezett elemek kifejező piros színe különösen kiemeli a motorkerékpár vonalvezetését. Ez az igen fényes és mélységgel teli egyedi piros fényezés (Candy Apple Red metallic) igazán vonzza a tekintetet ahogy élénk piros és majdnem fekete színek között váltakozik a ráeső fény függvényében.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük