Hírek

Modellnek állt a motorversenyző

gaudi 03Egy átlag este épp kevergettem a palacsinta-trugyit, amikor csörgött a telefonom. NaNa hívott, életemben először. Hétvégére kellett egy kis segítség. El kellett ugrani egy divatbemutatóra…

Hova??? Gondoltam először, de kiderült, hogy nem nekem kell fellépni. Az este különlegessége, hogy Kovács Niki, legeredményesebb gyorsasági motorversenyzőnőnk is fellép a modellekkel. Motoros lányunk olyan rutinos sztároktól leshette el a fortélyokat, mint Debreczeni Zita, Dukai Regina vagy akár Zimány Linda. Na, ez már érdekesebb…

Szombaton, április 26-án fel is kerekedtünk párommal, hogy megszemléljük a neves rendezvényt. Gondoltuk, valami egyszerű helyszín lesz, de tévedtünk. Vörös szőnyeg, kordon, tükrös ajtó és XXXXL széles biztonsági őrök, nagyon feketében és nagyon mogorván.

Nos, ez nem tűnt túl biztatónak, mivel nem vagyok az a kimondott lányos típus, és az előttünk betipegő hölgyek igen „látványosak” voltak. De hála egy véletlennek könnyen bejutottunk. Bár előre regisztráltak minket, mint a Csajokamotoron.hu tudósítói, még a bár előtt kiderült, hogy Niki „menedzsere” és a párom ismerik egymást, így egy csapásra bent is voltunk.

Versenyző lányunk széles mosollyal és tökéletes frizurával fogadott minket. Szegényke talán izgult is egy kicsit, de aztán hamar el is tűnt öltözni és készülődni. Mi ott maradtunk az édesanyja mellett, akit jól felmérgesített az egyik kedves vendég, aki háttámlának használta Niki porondon díszelgő versenymotorját.

Hosszas várakozás után végre elkezdődött a műsor. Magasabbnál magasabb lányok vonultatták fel a cég ruháit. Majd időnként megjelent a színpadon Niki is, magabiztosan és csodásan. Az utolsó körben a saját bőrruháját viselte… és nagyjából ennyi… de tényleg. Se előtte, se utána egyszer sem mondták be, hogy ki ő, vagy, hogy egyáltalán mit keres egy motor a kifutó szélén.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az átlag emberek, annyit láthattak, hogy ott egy látványelem, és van egy modell, aki kicsit kisebb a többieknél és a végén ráadtak egy bőrruhát és ráültették a motorra. Legalább egy szóval megemlíthették volna, hogy ki ő és mit ért el. Bár mi a bemutató után távoztunk, úgyhogy lehet, hogy a parti alatt, vagy a korábbi sajtótájékoztatón azért elmondták az információkat, de ebből szerintem sosem elég.

Niki, mint a Gaudí Jeans által támogatott sportoló a bemutató előtt a következőt nyilatkozta: „Mindig is csodálattal néztem a kifutón magabiztosan vonuló lányokat. Remélem csak a termetemmel lógok majd ki közülük, és nem mondjuk azzal, hogy megbotlok a magassarkúban. A versenyeken nekem a kényelem a legfontosabb, de a hétköznapokon persze én is szeretek csajosan öltözködni.”

Hát Niki szerencsére nem botlott meg, sőt nagyon ügyesen helytállt a profik között. Maga a rendezvény érdekes volt, a ruhák csinosak, a modellek szépek. Köszönöm, hogy láthattam és legfőképp: „Hajrá Niki!!”gaudi 01gaudi 04gaudi 07gaudi 08

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük