Hírek

Mit szól a család, ha a kismama motorozik?

Pocakos Ancsy a motoronNehéz megbirkózni a dilemmával, hogy mi legyen motorra, ha a érkezik a gyermekáldás. Ezt a döntést valószínűleg a család többi tagja csak még jobban megnehezíti.

Amikor egy nő úgy dönt, hogy a motorozást választja hobbinak vagy életformának, a család nagy része valószínűleg nem örül majd ennek. Ha elég kitartóak vagyunk, akkor persze egy idő után megszokják, beletörődnek a megváltoztathatatlanba. Azért titokban biztos abban reménykednek, hogy ha majd sorban érkeznek az unokák, benő a fejünk lágya, és már nem lesz kedvünk vagy időnk motorozni.

Pedig ha elfogadnák azt a tényt, hogy egy anyukának is szüksége van kikapcsolódásra, sőt talán még inkább fontos, hogy időnként kiszellőztethesse a fejét és ezzel még jobb szülővé válhasson – akkor talán nem ellenkeznének.

De vajon a motoros kismamáink hogy kezelték, amikor az aggódó család reményét fejezte ki, hogy most végre vége lesz ennek a veszélyes hobbinak? És mit szólnának hozzá, ha az ő gyerekük is bejelentené, hogy motorozni fog?

Motoros kismamák fóruma!Ancsy: “Nálunk nem ellenzik, de nem is örülnek neki, inkább csak elfogadják, hogy motorozom. Annak talán „örülnek”, hogy én is és a férjem csak zárt pályán motorozunk. Volt nekem is, férjemnek is jó pár esése, de szerencsére minden nagyobb baj nélkül megúsztuk eddig. Valahol igaz, ha már van egy gyereked, esetleg kettő, azért lehet ésszel is húzni a gázt”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Anett: “Nálunk örülnek, hogy a baba miatt le tudtam tenni a motort, és bíznak benne, hogy ha újra ráülök, ésszel teszem azt.”

Bea: A párom nem szeretné, ha motoroznék, bár most ő motivál egy nagyobb motor cserére. Szóval erre most nem tudok rendes választ adni.”

A cikknek még nincs vége. Lapozz és olvasd el a többi kismama válaszát is!

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük