fbpx
Hírek

Minden hónapban motoros nyíltnap

hungaroring nyilt nap 3Mivel évek óta nagy sikere van a motorosok körében a Hungaroringen megrendezett Nyílt Napoknak, a mogyoródi pályán 2012-ben is sor kerül hasonló rendezvényekre.

 

Szalay Balázs, a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója elárulta, jövőre márciustól kezdve minden hónapban rendeznek egy nyílt napot, melyről a tudnivalókat a hivatalos honlapon mindenki megtekintheti.

A Hungaroring és a pályát irányító gazdasági társaság vezetősége mindig is szívügyének tekintette a biztonságos közlekedés elősegítését az autósok és a motorosok számára egyaránt. Többek között ezért rendezik meg az Autós illetve a Motoros Nyílt Napokat. A rendezvényeken a résztvevők biztonságos körülmények között próbálhatják ki gépkocsijuk vagy motorjuk, valamint saját vezetői tudásuk lehetőségeit és határait.

A Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, Szalay Balázs elmondta, a mogyoródi pálya ezzel a lehetőséggel azt szeretné továbbra is elősegíti, hogy a száguldás négy és kétkerekű hívei közelebbről is megismerhessék a Hungaroring versenypályát, és személyesen is átélhessék a vezetés örömét a Formula 1 magyar fellegvárának aszfaltcsíkján. Ugyanakkor ezek az alkalmak a versenylicensszel rendelkezők számára tesztelési és gyakorlási lehetőséget is biztosítanak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Nyílt Napokon 2012-ben is meghatározott program szerint reggel 09:00 órától 17:00 óráig van lehetőség a versenypálya használatára, csoportokra bontva, 20 perces menetekben. A versenypálya használatának előfeltétele minden esetben legalább egy éves, érvényes jogosítvány, megfelelő vezetői tapasztalat. A Hungaroring hivatalos honlapján minden tudnivaló elérhető a 2012-es nyílt Napokkal kapcsolatban.

“Minden érdeklődő megtalálhatja a jövő évi Autós és Motoros Nyílt Napok letölthető dokumentumait és részvételi díjakra vonatkozó tudnivalókat a Hungaroring Sport Zrt honlapján. A rendezvények sikereire való tekintettel úgy döntöttünk, hogy 2012-ben minden hónapban tervezünk egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot. Az autósok először március 19-én, míg a motorosok március 22-én vehetik először birtokukba a Hungaroringet” – fogalmazott Szalay Balázs.hungaroring nyilt nap 1

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x