CsajokHírekKultúraMotorokMotoros divatMotoros zeneMotorozás

Milyen motor lenne Gwen Stefani?

gwen stefani yamahaElgondolkodtunk azon, hogy mi lenne, ha a sztárcsajok motorok lennének… Ezúttal Gwen Stefani-t szúrtuk ki, és arra a megállapításra jutottunk, hogy Yamaha XV950 Racer. Miért?

Gwen különleges szépség, kivételes hanggal, ugyanakkor színes egyéniség, akinek fejlődését végig követhettük a No Doubt énekesnőjeként, majd szólókarrierje beindítása során. Folyamatosan érlelődött, változott a zenei-, és a külső megjelenésének stílusa, és mára beérett.

Nemrég debütált a Grammy díjátadón új dala, a „Make Me Like You”, mely harmadik szólólemezén, a „This Is What the Truth Feels Like”-on lesz hallható. Az album március 18-ától kerül kiadásra.

A No Doubt-al véget ért Gwen munkája, ugyanis bejelentették hivatalosan is, hogy a zenekar a szőke hölgyemény nélkül folytatja munkáját.

A folyamatos megújhodásra képes énekesnő olyan, mint az XV950 Racer, mely a szabályok megszegésére született – olvashatjuk a Yamaha honlapján a gép jellemzésénél.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Sport Heritage motorok remek kiindulási alapot nyújtanak az egyedi építésekhez. „Nagy nyomatékú, V2-es motorblokkjának, sportos vezetési pozíciójának és időtlen vonzó megjelenésének köszönhetően a merész XV950 Racer a low rider stílust és az időtlen café racer stílust ötvözi, így újfajta dinamikus és könnyen kezelhető motorkerékpárrá válik, amely szembemegy a hagyományokkal.”

Akár egy színes pillangó, mely a szivárvány minden csodájában pompázik – ilyen az XV950 és Gwen Stefani.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük