CsajokKiemeltTetkó a csajokon

Migrén piercingben motorozni? Nem nyomja a sisak?

Fül piercing elnevezések, Migrén piercing Daith piercing

Így hangzott a kérdés:

Sziasztok!
Azoktól a motoros csajoktól szeretnék segítséget kérni, akiknek daith piercingük (migrén piercing) van.
A kérdésem az, hogy sisak felvétele, levétele nem okoz gondot?
Nem nyomja nagyon a sisak, nem akad el?
Pár napja szúrattam, ez volt az utolsó remény, hogy enyhüljön a migrén, de egyelőre elképzelhetetlennek tartom a sisakhordást.
Mindenkinek köszönöm!

Jöjjenek a válaszok!

“Nekem “migrén” piercingem van, de engem egyáltalán nem gátolt semmiben. Mondjuk én megkértem a piercert, hogy szúrja annyira bentre amennyire csak tudja (igazából csak esztétikai oka volt, hogy oda akartam). Az alvás se fájt soha benne. Az industriálomnál azért kicsit kellemetlenebb volt, mert az egy hónapra rá is érzékeny volt, de abba sem volt kibírhatatlan  úgyhogy, ha szépen gyógyul, meg kezeled, szerintem április közepére már simán fájdalom mentes lesz.”

“Szia! Industrialom van, az nem teljesen ugyan az, de tervezem én is a migrént és a shenmen-t is. Igaz, az enyém nem friss, de egyáltalán nem fáj, a sisakban nem érzem. Levételnél néha beakad, az beszarós, de amúgy nem vész. Követem a témát! (Remélem beválik neked!)”

“Nekem mindkettő van! Ősszel csináltattam mire motorozni lehetett semmi baja sem volt, simán fel le veszem a sisakot! Sajnos azt be kell valljam, hogy nekem tényleg kellett egy fél év, mire totál fájdalom nélkül begyógyult és meg se érzem a bukóban! Jaj, tudod mire figyelj? Ne elakadós ékszert válasz! Nincs csilli-villi kicsi virágocska izéka! Sima kerek, max egy kis kő benne, de az is, ha nem áll ki!
Nem lesz semmi baj! Nekem a shenmen nagyon jó a pánik betegségemre, a migrént annyira nem érzékelem, de biztos csak túl drámázom a fejfájásaim! Kívánom, hogy legyél jobban tőlük!”

“Szerintem az ott belül nincs útban. Nekem felül a porcon volt fülbevalón de már nincs. Folyton beakadtn attól még állandóan begyulladt.”

“Nekem szeptemberben készült a migrén pcm…igaz, hogy a 8 éve tartó migrénem megszűnt, de hiába az alapos kezelés és odafigyelés… még mindig nem gyógyult be rendesen ..vannak napok, mikor semmi gond vele, de van hogy úgy bedurran, hogy aludni se tudok azon az oldalon…és már receptre kapható cuccal kezelem jó ideje, amit a piercinger ajánlott…marha kíváncsi leszek, mennyire fog szívás lenni a bukó fel és le vétele… A migrén pc a friss, amúgy van még 2 helixem a jobb fülemben…de azok ezer évesek… de minden lyukba rendes golyós pc van és maszkot húzok a sisak alá így nem tépi ki a bélés.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Nekem nem migrénes ugyan, csak sima piercing, de azon felül, h picit oda kell figyelni fel-es levételnél, semmi. A sima fülbevalót viszont nem bírom a sisak alatt.”

“Igaz, nem konkrétan migrén piercing… de hasonló közelségben volt és más porcos részen is volt összesen 9 db fülbevaló 1 fülemben. Ebből 2 piercing volt. Fülhegyen, porcba és hasonló helyen, mint a migrén piercing. Soha nem okozott gondot a sisak. Láttam már ilyen piercinget. Pici… Nem lenne más presszúrás pont. amit nyomni tudna vagy teszem azt beakadni…. Csapassad! Azon felül, hogy állítólag működik, még szexi is! ”

“Pár hét és sima liba… Nem lesz érzékeny abszolút. A porc nehezebben gyógyul.”

“Ha teljesen begyógyul, akkor fájdalom nélkül fel tudod húzni a bukót. Nekem egy hónap kellett a teljes gyógyuláshoz.”

“A migrén piercingről hallottam azt, h csak ideig-óráig használ.  Viszont rohadttúl tetszik nekem is  Én már most ennyivel szezon előtt nem szúratnék porcba. A gyógyuláshoz kell kb 6 hónap. Pici időt nyerhetsz, ha titán ékszert rakatsz be és octenisepttel kezeled. Remélem segítettem ”

“Nekem június közepén szúrták, azóta párszor vettem be gyógyszert. Én mindenképp elégedett vagyok.”

“Nekem migrén piercing van csak. Nekem használt, nagyon durva migrénem volt, mindent kihánytam és semmilyen gyógyszer nem használt. Mióta bent van talán 5x fájt a fejem, az is csak gyengébben, nyár eleje óta, és kb 3het alatt meggyógyult. Mikor be rakták nyár elején kicsit fájt és még 1-2 hétig érzékeny volt. A bukó felvétele nem volt kellemes, de elviselhető a fájdalom, mikor begyógyult meg már a nem is zavart”

“Hülye kérdés, de a vérnyomásodat szoktad mérni? Nekem magas vérnyomás miatt volt migrénem, csak épp évekig nem jutott eszembe megmérni…”

“Én már mindenen túl vagyok. Teljes kivizsgálás, koponya MR stb. Az elmúlt 2 hónapban a flectort, quarelint, cataflamot, spedifent és ezek kombinációját szedtem, nem sok sikerrel. Azt mondták, hogy ha szülök elmúlik… köszi
Ez egy alternatív megoldás. Úgy voltam vele, hogy ártani nem használ.  Pénteken szúrattam. Azóta nem fájt a fejem, pedig én aztán jó szamár vagyok, minden esőt megérzek ha már lesz kicsit több tapasztalatom, mindenképp írok. ”

“Nekem van migrén piercingem. Semennyire nem okoz gondot a sisakban. Igazából a fül síkjánál beljebb van, így nem tud elakadni. Tavaly decemberben készítették és hatásos.”

“Nekem hála az égnek nincs ilyen gondom, de pl laborban azt megnézték, hogy nincs esetleg valamilyen ásványi anyag hianyotok? A migren nagy biznisz, mert minden félét lehet kezelni miatta, de lehet, hogy alapvető okokat pont ezért nem is keresnek.”

“Nekem nem Daith piercingem van. Amikor szúrták 2 nap múlva már motoroztam, nem mondom, h kellemes volt, de túlélhető. Igaz, elég lassan gyógyult, kb 3 hónap volt, mire teljesen rendbe jött. Most már észre sem veszem, néha a maszkom beleakad, de az sem fáj

“Nekem egyáltalán nincs útban. Gyógyulás után a legkisebb pircinget tettem be. ”

“Nekem migrén pcm van, a szúrás napján már aludni is tudtam rajta. Annyira a füled belsejében van, hogy a sisak sem nyomja. Egyébként sokat segített, a hidegfront mindig megviselt, de azóta egyáltalán nem fáj a fejem. ”

“Nekem van, és egy másik motoros hölgy ismerősnek is mindket fülében. Sisak fel-levetelnel egyáltalán nem zavaró. Amikor szurták, rohadt hosszú volt a gyógyulási idő és egyszer jól megtéptem a sisakkal, na akkor picit begyulladt, de azon kívül mintha ott se lenne.”

“Nekem van mindketto piercing. Ill. Migren mindketto fulemben. Szuras utan nagyon nehezen tudtam felvenni a bukot kulon modszert fejlesztettem ki de megoldhato. Ha fent van onnantol sima ugy. A fel es levetel eleg nehez az elso par het/honapban.”

“Nekem mind a 8 piercingemet piercer szúrta, nem tudom mennyivel másabb ha egy ilyen ShenMen szépségszalonban készítik, viszont mivel nem az első volt, nekem esztétikai okokból lett. Aztán idővel szerettem volna mást is nyilván és akkor olvasgattam, hogy ezeket sokan migrén ellen szúrják. Ahogy belegondoltam, tényleg észrevehető volt hogy a rendszeres migrénjeim csillapodni látszódtak, tényleg nem volt annyi ill. ha volt, nem annyira durva mint szokott. Szóval nálam bevált, és nem csak belemagyaráztam, hisz nem is tudtam róla
Általában ősszel szúratok piercingeket több okból kifolyólag is, nyárra nagyjából mindegyik begyógyult, bár vannak csalafinták a daith is begyógyult motoros szezonra, de igazából az szerintem nincs is útban a sisaknak, mert bent van a fülednek abban a kis üregében ami lényegében takarásban van, amikor fel meg le húzod a bukót. Ilyen szempontból a helixem és a 3 forward helixem a probléma már begyógyultak ezer éve, 2019ben csináltattam a hármat, a másikra meg már nem is emlékszem, de a 3 közül valamelyik rendszeresen begyullad
Én azt szoktam csinálni, hogy ezt amennyire lehet, elkerüljem, hogy a sisakot mikor felveszem, kicsit próbálom bal oldalról “tolni” és húzni a fejemre egyszerre, hogy ne súrolja őket annyira, vagy leragasztom őket sebtapasszal.”

 

Ezek voltak a motoros csajok tapasztalatai. Azért mielőtt elindulnál a piercerhez migrén piercinget csináltatni, mindenképp azt ajánlom, hogy próbáld ki az akupunktúrát is, ha eddig még nem tetted volna. Ha az hatástalan a migrénedre, akkor valószínűleg a Darth-piercing is az lesz.

Egyébként meg azt hallottam valahol, hogy a migrént az orgazmus hiánya okozza, szóval még az is lehet, hogy a piercingen kívül van sokkal kelemesebb gyógymód is. Legalábbis egy próbát ez is megér.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük