Hírek

Miért árulnak zsákruhát az interneten?

marilyn monroe zsakruhaAz egyik – többek között – ruhákat árusító online áruház oldalán láttam, hogy lehet vásárolni krumplis zsákot imitáló ruhát. Rémlett, hogy mintha láttam volna már ilyesmit. Nemrég rám talált a válasz: Marilyn Monroe viselt ilyet. Hogy miért? Ezt figyeld!

A pin-up szexszimbólumon, Marilyn Monroe-n bármilyen ruhanemű, vagy ahhoz hasonlatos dolog jól áll – mi sem példázza ezt jobban, mint a burgonyás zsákból készült ruha, amit az 1950-es évek elején viselt egy fotózás alkalmával.

Azért vette fel a ruhát, mert egy újságíró nő, az egyik cikkében amiatt cikizte, hogy milyen mély kivágású ruhában jelent meg egy eseményen.  Sőt, még közönségesnek is nevezte, és az volt a hab a tortán, hogy azt írta, vegyen fel krumplis zsákot, mert az jobban áll neki.

Kapva kapott az alkalmon Marilyn és a stábja, s gyorsan átszabattak egy zsákot és ráadták a hölgyeményre, aki persze tényleg ütősen mutatott benne.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

S lám, divatot teremtett ismételten a szexistennő, mert manapság is árulják a krumplis zsák ruhát. (Azt megnézném, ki veszi fel utcai használatra… Poénból persze rendben van, na de amúgy…)

Forrás: vintag.es
Fotók: Pinterest

Mit gondolsz erről, vennél ilyen ruhát bármilyen okból?

marilyn monroe zsakruha1

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük