Hírek

Miénk a pálya!

28419798Most első alkalommal, biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket, szépen, nőiesen a Hungaroringen. És ha minden jól megy, még hagyomány is lehet belőle.

2007. június 10-én a BR Organisation Kft. szervezésében, a Motogphirek.hu lelkes támogatásával lehetőség nyílik arra, hogy a nagy vasárnap esti motorozás keretében 2 x 20 percig csak lányok körözhessenek a pályán. Várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy… még sok lehetőség van.

A lényeg, hogy most biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket. Feltételek: motor mindenképpen kell hozzá, továbbá legalább zárt bukósisak, teljes protektoros ruha (egy, vagy kétrészes, bőr, vagy cordura), csizma, kesztyű, illetve gerincvédő is ajánlott.

 

Találkozás a BR Organisation irodája előtt 16.00 órakor (alsó box sor az Ambulancia irányában). A 2×20 perc díja 4000 Ft. Tervezett program: bejelentkezés, rövid ismertetés a pálya szabályairól. Aki igényli Aszalós Ádámhoz csatlakozhat, Õ segít az első körök megtételében. További felvezetők is lesznek, ezáltal az első pályázók könnyebben tehetik meg az íveket.

A 2×20 perc 17.00-19.00 óra között kerül lebonyolításra, közben szünettel, ami alatt a frissen szerzett élményeket meg lehet beszélni egymással. Fotós is lesz a helyszínen, így emlék is marad az eseményről.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem kell előre regisztrálni, bárki csatlakozhat. Várjuk szeretettel az érdeklődőket, férjeket, barátokat, barátnőket is, akik szurkolásukkal segítenek a pálya mellől. A családot sem kell otthon hagyni, garantáltan jól érzik majd magukat a Ringen.

Minden jót!28419786

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük