HírekKultúraMotoros zene

Mi köze volt Robin Beck-nek a Coca Cola-hoz?

robin beck coca cola1Robin Beck, a most 62 éves amerikai rock énekesnő hangját először a Coca Cola segítségével hívta fel magára az emberek figyelmét. De ez már réges régen történt…

Történt egyszer, pontosabban 1954. szeptember 7-én, hogy Amerikában, Brooklynban megszületett egy aranytorkú, barna hajú kislány, akit Robin-nak neveztek el a szülei.

1988-ban, amikor a glam rock virágkorát élte, Robin, The First Time című dalával Angliában a slágerlisták élére került, majd egy évvel később Németországban is.

Ez a dal kapott helyet a Coca Cola akkori reklámfilmjében – így keltette fel Robin a nagyérdemű figyelmét. Ezelőtt háttérénekesnőként működött, olyan zenészek mellett/mögött, mint Melissa Manchester, Chaka Kan, Leo Sayer.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Robin is azon énekesnők táborát erősíti, akiknek későn jött a siker. 35 évet kellett várnia, hogy Angliában felkerüljön a slágerlistára. 

Első albuma 1979-ben jelent meg a Mercury kiadásában, Sweet Talk címmel, majd ezt még 7 lemez követte, utoljára 2009-ben, a Trouble Or Nothing 20TH.

Az a bizonyos Coca Cola-s reklám:

Forrás, fotók: robinbeckrocks.com

robin beck1robin beck1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük