CsajokMotoros csajok

Timybaby: Szeretnék én is “igazi” motoros csaj lenni

timybaby141A motoros pályafutásom 2005. november 19-én, lassacskán 4 éve, hogy “igazából” elkezdődött. Ekkor ismertem meg jelenlegi páromat. Előtte a bátyámmal motoroztam néha, neki akkor egy Yamaha RD 250-ese volt, azóta pár motor megfordult a keze alatt. Jelenleg egy Honda VF 750-ese van.

Tímeának hívnak és egy pest-megyei falucskában élek. Ebben az évben érettségiztem, ezt követően pedig Budapestre kerültem az ELTE Tanító-és Óvóképző Főiskolai karra csecsemő- és gyermeknevelő- gondozó szakra. Egyszerűen azért választottam ezt a szakot, mert szeretem a gyerekeket.

A páromnak megismerkedésünkkor egy MZ TS 125-ese volt, azzal nyomta. Igaz, akkor tél volt, de ő vérbeli motorosként hóban-fagyban járt hozzám egy szomszédos faluból. Sajnos egyszer emiatt egy kis baleset is érte, nem komoly, csak csúnyán lehorzsolta a térdét. Sajnos az MZ nem sokáig bírt el mindkettőnket, így a párom megvált tőle, de biztos kezekbe került.

A következő motorját – ami mai napig is az – egy számomra nagyon kedves motoros barátunktól (azóta sajnos elhunyt) vásárolta meg: egy Suzuki GS750-est, ami közel 30 éves paripa. Ezzel a motorral közlekedünk bárhová is menjünk, de sok kilométert tettünk bele közös utazásaink alkalmával. Eljárunk motorostalálkozókra is, amint az időnk és az anyagi helyzetünk engedi. Túrázni még nem tudtunk sajnos, de majd egyszer!

 Timi profilja a fórumon

Még sajnos utasként veszek részt a száguldozásban, de tervezem, hogy amint tudom – remélem ez a 2010-es évben bekövetkezik – elkezdem a jogosítványt megszerezni. Szeretnék én is “igazi” motoros csaj lenni!!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük