HírekEseményekMotorkiállítás

Megvannak az első fontos kiállítók a 2021-es EICMÁ-ra

Honda a 2021-es EICMÁ.nFolytatódik a 2021-es nemzetközi kerékpár- és motorkerékpár-kiállítás előkészítő munkája, amelyet a tervek szerint november 23–28-ig tartanak a Milánó melletti Rhó városka Fiera Milano pavilonjaiban.

A korábbi rossz hírek ellenére, miszerint a BMW nem vesz részt többet a kiállításon, végre megérkeztek az első hivatalos visszaigazolások a kiállítóktól. A szervező bejelentette, hogy a Honda Motor Company már biztosan ott lesz a kiállítók között.

A szervezők fontosnak tartották bejelenteni az ágazat egyik legjelentősebb márkájának jelenlétét a kiállítók sorában. A bejelentés azért is fontos, mert ezzel is biztosítják a motoros közösséget, hogy a világ kétkerekű iparának legfontosabb kiállítása nem marad el. Sőt, idén már 78. alkalommal várják majd a motorosokat Milánóba az EICMÁ-ra.

A szervezők a közleményben biztosítanak mindenkit, hogy nyilvánvalóan figyelemmel kísérik a Covid-19 járvánnyal kapcsolatos egészségi állapot alakulását, valamint az oltási jelentéseket is. Az eseménynek ez a tudatos megközelítése fontos a közönség és a teljes érintett ellátási lánc védelmében. Természetesen a jelenlegi helyzet jelentősen megbonyolítja az EICMA S.p.A. számára az esemény megszervezését, hiszen a körülmények folyamatosan változnak.

A 2021-es EICMA felé vezető utat folyamatos várakozás és rugalmasabb jövőkép jellemzi, mint a múltban. Ez az új szemléletmód az összes érintett számára nehezített pálya. A Honda pozitív megerősítése, valamint a többi fontos kiállító, amely már biztosította jelenlétét, pontosan ebbe az irányba mutat. A szervezők azt remélik, hogy hamarosan újabb bejelentéseket tehetnek majd, a legfontosabb kiállítókról.

A BMW többet nem vesz részt az INTERMOT-on és az EICMÁ-n

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A közös cél valójában az, hogy a nemzetközi kiállítás keretében egy helyre gyűjtsék a motoros iparág termékeit és az azok iránt szenvedélyesen rajongó közönséget. Szeretnék, ha mindannyian mielőbb visszaszerezhetnék a szabadságunkat, hogy azt tegyük, amit az EICMA több mint száz éve művel: lehetőségeket teremt a vállalatok számára, és egyre vonzóbb és izgalmasabb látogatási élményt biztosít a publikumnak.

Ezzel a céllal vágtak bele a 78. EICMA szervezésébe is, és reméljük, hogy a pandémia idén már nem állja útjukat!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük