Hírek

Megszületett a Metallica-whiskey! Kipróbálnád?

metallica blackened whiskey1A Metallica együttes egy szeszfőző mesterrel karöltve, létrehozta vadiúj alkoholos italát, a Blackened elnevezésű, különleges whiskey-t, amely korlátozott helyeken lesz csak kapható.

Sok zenekar áldozott már a saját maga által létrehozott, illetve szponzorált szeszes italok, lásd sörök, whiskey-k és így tovább, oltárán. A Metallica zenekarnak is támadt egy ilyen ötlete…

Kitalálták, hogy ugyan már, piacra kellene dobni egy, a nevükkel fémjelzett whiskey-t. Így, Dave Pickerell szeszfőző mester segítségével, meg is született a remek ital, amelyet Blackened névre kereszteltek.

Pickerell, aki vegyészmérnök, igazi különlegességet hozott létre, melynek alapanyagait – bourbon, rozs, whiskey – ő maga válogatta. S azt hiszem, nem meglepő, hogy zenél is, mégpedig meg tudja szólaltatni a világ legnagyobb templomi orgonáját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

metallica blackened whiskey

A Blackened csak bizonyos amerikai üzletekben, valamint a Metallica koncertek helyszíneinek közelében lévő bárokban, illetve a ThinkLiquor.com és a SpiritedGifts.com internetes oldalakon lesz kapható.

A Blackened egyébként, a Metallica … And Justice for All című lemezének egyik dala… Le merném fogadni, hogy a hírt olvasva, mindenkinek a Metallica Whiskey In The Jar című száma jutott az eszébe, nem is a Blackened. Hallgassuk meg mindkettőt!

Forrás: Rockbook
Fotók: Metallica, Blabbermouth.net

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük