Hírek

Megszöknél bárhonnan egy buli kedvéért?

wacken 2018Tegyük fel, pont akkor vizsgáznál, kórházba kerülsz, idősek otthonában élsz. Álmaid motoros bulija, koncertje, fesztiválja készül. De te nem lehetsz ott. Legalábbis nem engedik. Mit teszel?

A német Wacken Open Air híres metal fesztiválra számos országból készülnek már év elejétől, s a metalzenei élet színe-java ad koncertet az eseményen, Doro-tól, a Nightwish-en át, a Judas Priest-ig. Ezen vétek nem ott lenni!

Így gondolta ezt két német bácsi is, akik a fesztivál helyszínéhez közeli idősek otthonában élnek és kilógtak a bulira. A rendőrség órákig kereste őket, mire megtalálta a Wacken-en.

Talán bakancslista lehetett? Vagy öreg rockerekről van szó? Nem tudni, mindenesetre belevalóak a bácsik, bátorságból jelest kapnak, no és őrültségből.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hír kapcsán elgondolkodtam, nekem mi érne meg annyit, hogy legyek bármilyen helyzetben, megszökjek onnan és inkább a bulit válasszam… Igazán nagyszabású koncertnek vagy mondjuk motoros találkozónak kellene lennie ahhoz…

Viszont, nem elég az ötlet, azt véghez is kell vinni! Tervet kell szőni pontról pontra. Nézzük a bácsikat. El tudom képzelni a „James Bondokat”…

Mivel ott élnek az otthonban, pontosan tudták, mikor váltják mondjuk egymást a portán, vagy a portás mikor megy körútra, esetleg kifigyelték, ha mosdóba ment… Számtalan lehetőség lehet, hogyan sikerült meglógniuk. Azután futás, irány a fesztivál helyszíne, valószínűleg gyalog.

Majd az izgatott öröm, a helyszínt látva, a fényeket, hallva a dübörgő metal zenét. A kapuban remegve megvenni a belépőt. Bent vannak. Sört vesznek.

Elvegyülnek. Kezdenek az izgalomtól felengedni és átadni magukat a bulinak. Emlékeznek, milyen volt fiatalon…

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}…Majd pár óra múlva, valaki megkopogtatja a vállukat. Rendőrök. Tudják, vissza kell menniük……{/tweetme}

Valahogy így képzelem a történteket… Mikor is tettem valami igazi őrültséget…?! És te?!

Forrás: hammerworld.hu
Fotó: Metal Recusants

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük