EseményekMotoros találkozó

Meghívtak, hát mentünk

pacsainap0160Mint tudjátok a Csajok a motoron Melindáért adománygyűjtési akció május 13-án (vasárnap) lezárult és átadásra került Marikának, Melinda édesanyjának az összegyűjtött pénz. Természetesen azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk Marikával, és várjuk a további fejleményeket Melinda állapotáról.

Aztán két héttel ezelőtt csörgött a telefonom… Szabó Rokker volt a vonal másik végén, aki meghívott bennünket, hogy egy zalai kis faluban tartandó motoros rendezvényen szívesen látna a Melindáért folytatott adománygyűjtés támogatása céljából. Bár már mindannyiunknak ezeregy programja volt erre a hétvégére, néhányan a csajok közül (Ceca, Kriszta, Orsi és Ildó) mégis úgy gondoltuk, hogy zárónap ide, zárónap oda, nekünk Melinda érdekeit kell nézni, és ha csak további ezer forinttal tudunk segíteni neki, akkor is állunk elébe a feladatnak.

Pénteken leruccantunk az Iron Horses MC szalkszentmártoni bulijába, ahol az esti mulatság kicsit jól sikerült, ugyanis reggel 5-6 óra körül kerültünk a sátorunkba pihenés céljából. Persze a tervek szerint reggel 9-10 óra körül lett volna indulás Pacsára, hiszen mégiscsak 210 km állt a csapat előtt. Aztán a tisztálkodás, reggelizés, sátorbontás, tankolások és egyéb „teendőink” úgy alakították a napot, hogy 16 óra körül értünk le a zalai faluba. A rendezvény jó kis árnyékot adó, fás területű tó partján volt, igen hangulatos környezetben.

Azt nem tudom megsaccolni, hogy mennyien lehettek, de hogy több százan voltak abban biztos vagyok. Ami nagyon fura volt számunkra, hogy teljesen olyan hangulata volt az egész motoros fesztiválnak hirdetett rendezvénynek, mintha „falunap” lett volna. Rengeteg gyerek volt a szüleikkel, de volt ott még nyugdíjas nénike/bácsika is. Gyakorlatilag úgy tűnt, hogy mindenki ismer mindenkit, teljesen családias hangulata volt a dolognak.

A szervezőnek köszönhetően lehetőségünk volt elmondani a jelenlévőknek, hogy mire is gyűjtünk, valamint tudatosítani az emberekben, hogy minden kis összeg felbecsülhetetlenül sokat ér, így szépen lassan elkezdtek az adománygyűjtő dobozhoz járulni a résztvevők. A végeredmény 30076 Ft lett, ami lehet, hogy sokak számára kevésnek tűnik, de úgy gondoljuk, hogy Melindának minden egyes forint számít. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki a kis zalai faluban hozzájárult ahhoz, hogy ez az összeg Melinda további gyógykezelésére fordulhasson.

Az adománygyűjtés végeztével természetesen nem indultunk haza, mert az esti programok olyan zenekarokat ígértek, amiknek nem tudtunk ellenállni, így részesei lehettünk egy remek Cool Head Clan, majd egy szuper Blöró, egy Kalapács, egy fergeteges Lord, valamint egy dögös Zorall koncertnek is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kánikulai napsütésben telt a hétvégénk, ami jócskán megizzasztott bennünket a közel 600 km alatt, amit lenyomtunk motorjainkkal, de újra nekivágnánk!pacsainap0161pacsainap0162pacsainap0163pacsainap0164pacsainap0165pacsainap0169pacsainap0170

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük