EseményekHírekMotorkiállítás

Még egy kör: A Yamaha és Valentino Rossi közös történelmüket ünneplik a 2021-es EICMA kiállításon

One more lap valentino rosi Yamaha EICMA 2021November 25-én a rajongók és a versenyzés szerelmesei köszönthetik hősüket, Valentinót a Yamaha által szervezett különleges eseményen a milánói Nemzetközi Motorkerékpár és Kiegészítő Kiállítás (EICMA) MotoLive Arénájában.

A 2021-es EICMA-n a Yamaha Motor a Valentino Rossival való sikeres sportpartnerségét ünnepli a “One More Lap” nevű eseményével. A márka az eseményt három tuningvillával népszerűsíti, és természetesen a legendás tavuliai motoros is meghívást kapott, hogy a rajongókkal együtt tegyen meg “még egy kört”, az utolsó tiszteletkörét a milánói rendezvényen.

Az időpontot november 25-én, csütörtökön kora délutánra tűzték ki az EICMA MotoLive arénájában. A motorkerékpár-ágazat legfontosabb kiállítását idén november 23. és 28. között rendezik meg a Fiera Milano kiállítási központban, Rho-ban.

A One More Lap egy újabb lehetőség lesz arra, hogy tisztelegjünk Valentino Rossi előtt és mindazok előtt az érzelmek előtt, amelyeket a Yamaha márkánál töltött hosszú pályafutása során átélt. Egy metaforikus utolsó kör lesz ez, amelyen Valentino rajongói élőben találkozhatnak vele. Vele együtt tekinthetnek vissza pályafutásának döntő pillanataira, valamint a 16 év kihívásait és sikereit kísérő anekdotákra és más apróságokra.

A Yamaha köszönetet mond Valentino Rossinak a felejthetetlen közös MotoGP utazásért

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Yamaha kezdeményezése egyben Valentino Rossi debütáló megjelenését is jelenti az EICMA-n, ahova először utazik el személyesen a kiállítás centenáriumára. Ez alkalommal a közönség ünnepelheti és üdvözölheti őt egy olyan egyedülálló pillanatban, amely emlékezetes mérföldkő lesz a kilencszeres világbajnok és maga az EICMA történetében is.

Az EICMA 78. kiadására tervezett élő találkozóra néhány nappal a valenciai Ricardo Tormo pályán megrendezésre kerülő pályaverseny után kerül sor, amelyen Rossi legendás MotoGP-karrierjének utolsó hivatalos versenyén indul.

A különleges Yamaha One More Lap esemény, amely az EICMA támogatásának köszönhetően valósulhatott meg, szabadtéren és a jelenlegi távolságtartási szabályok teljes betartásával zajlik majd. A rendezvény területére korlátozott és ingyenes lesz a belépés.

Ha szeretnél azon szerencsések közé tartozni, akik exkluzív jegyet szereznek a One More Lapra, nem kell mást tenned, mint megvásárolni a jegyed november 25-re, csütörtökre az EICMA hivatalos weboldalán, majd követni a részvételi útmutatót, amelyet a következő napokban, szintén az EICMA weboldalán és közösségi médiaplatformján tesznek közzé.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük