EseményekMotorkiállítás

MC Massan 2020 – göteborgi motorkiállítás

mc massan 2020 7Az elmúlt hétvégén rendezték meg a svédországi Göteborgban azt a nagyszabású motorkiállítást, amin egyik tagunk is részt vett látogatóként. Olvasd el a rövid beszámolóját és nézegesd meg a képeit!

Mi már reggel megérkeztünk a kiállítás helyszínére, szinte nyitásra ott voltunk. A jegyet már elővételben megvettem, így sorbanállás nélkül haladtunk tovább. A kiállítás elején a kulönböző svéd motoros klubok voltak. Aki akart beléphetett, illetve pólókat és egyébb kitűzőket árultak.

Itt voltak a veteran motorok is, ezekből hozztam pár képet. Majd következtek a kulönböző motormárkák pl. Husquarna, Yamaha, Honda… a legújabb fejlesztéseikkel. Ezekre fel lehetett ülni és meg is lehetett vásárolni őket kedvezményesen.

Voltak számomra ismeretlen márkák is, pl. Moto Guzzi, Bimota. Az elektromos motorok sem maradhattak el, termeszetesen.

Motoros ruhákat, sisakokat is lehetett kedvezmenyesen vásárolni. Ezt nem hagytam ki, így van egy új nyitható sisakom. Ami még nagyon tetszett és szeretnék majd, az egy kormányvázra szerelhető Go PRO kamera.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

mc massan 2020 10A kisebbeket sem felejtették el a kiállítás szervezők, nekik kulönböző foglalkozásokat szerveztek. Kipróbálhatták a minicar-t, mintrail-t, kickbike-ot és a rocker bmx-et. Ezek minimális pénzbe kerültek, de a bevételt felajánlották a gyerekrák és a gyerekdiabétesz alapítványoknak.

Mi 13 óra felé leléptünk, mert már annyian voltak, hogy nem birtuk/bírtam elviselni.

mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük