HírekMotorbemutatóMotorok

Már Európában is elérhetőek a Serial 1 elektromos kerékpárok a Harley-kereskedésekben

Serial 1 elektromos kerékpárAugusztus 1-től a gyorsan növekvő európai e-kerékpáros közösség tagjai egyszerűen besétálhatnak bármelyik Harley-Davidson-márkakereskedőhöz, és hazavihetik pedálhajtásos rásegítésű, elektromos kerékpárjukat.

A Serial 1 e-kerékpárral bárki messzebbre juthat, valamint gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel elérheti célját, ezért a városi ingázáshoz és a szabadidős kerékpározáshoz is egyaránt ideális választás. Ahogy Jason Huntsman, a Serial 1 elnöke fogalmaz:

„Nagy örömünkre szolgál ezzel a kiváló kerékpárral megjelenni a Harley-Davidson európai márkakereskedéseiben. Hisszük, hogy a nagyszerű termék, a gyorsan növekvő piac és az elkötelezett viszonteladói hálózat együtt a siker garanciáját nyújtják.”

„Az elektromos kerékpárok dinamikus, gyorsan növekvő piaca a globális mobilitási forradalom egyik legizgalmasabb eleme” – teszi hozzá Aaron Frank, a Serial 1 márkaigazgatója.

„Azzal, hogy Európa-szerte elérhetővé tesszük a Serial 1 e-kerékpárokat a márkakereskedésekben, a Harley-Davidson kulcsszerepet játszhat ebben a mobilitási forradalomban, a Serial 1 pedig páratlan közlekedési élményt kínálhat ügyfeleinek, amely a szórakozásban, a szabadságban és a kétkerekű kalandozásban gyökerezik.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Serial 1 elektromos kerékpár

A Serial 1 elektromos kerékpár

A Serial 1 Cycle Company, a Harley-Davidson, Inc. ikonikus amerikai motorkerékpár-gyártó közreműködésével létrejött vállalat, amely kifejezetten elektromos kerékpárok gyártása mellett kötelezte el magát. A cég örömmel jelenti be, hogy partneri megállapodást kötött a Harley-Davidson Europe vállalattal, így az idei év nyarától kezdve a Serial 1 elektromos kerékpárok egész Európában megvásárolhatók lesznek a Harley-Davidson márkakereskedőknél.

Az utolsó motorkerékpár a Földön – mi lesz velünk, ha minden jármű elektromos lesz?

A Harley-Davidson erejével működő Serial 1 prémium kategóriás elektromos kerékpárokat kínál, amelyek intelligens, emberközpontú tervezés mentén, a legfejlettebb kerékpártechnológiák felhasználásával készülnek. A vásárlók ezáltal a lehető legegyszerűbb és legösztönösebb módon tapasztalhatják meg a pedálhajtásos rásegítésű elektromos kerékpár használatának örömét, valamint az ennek köszönhetően feltáruló szabadságot és kalandokat.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük