CsajokKiemeltNői motoros nap

Már csak kettőt alszunk a 12. Nemzetközi Női Motoros Napig

12 noi motoros nap cimlap…mármint aki tud aludni, mert én már napok óta nem alszom. Ahogy minden évben, idén is azon izgulok, hogy elég jó programot találtam-e ki a résztvevőknek. 

 

Persze minden jó lesz. Végre motorozunk. Végre ebben az évben is megmutathatjuk, hogy milyen sokan vagyunk. Dunaegyházára megyünk egy páran, és ott is találkozunk azokkal a motoros nőkkel, akik az ország más részeiből jönnek, hogy személyesen is megismerkedhessünk, és végre dumáljunk egy jót. Ha te is motoros nő vagy, és szeretnél találkozni velünk, akkor a Csajok a motoron facebook csoportban találod meg a részleteket. 

Ha nem tudsz jönni, akkor sem kell kimaradnod a Nemzetközi Női Motoros Napból, hiszen ez alapvetően nem kötődik semmilyen szervezett eseményhez, a légyege csak annyi, hogy ha motoros nő vagy – bármilyen kétkerekű motoros járgánnyal – akkor május első szombatján motorozz egyet. Vagy kettőt. Vagy többet. Ha így teszel, már te is résztvevője vagy a Női Motoros Napnak. Sőt, még nem késő szervezned egy kisebb túrát a környékbeli motoros csajoknak. Ezt megteheted akár a fórumban, akár a Facebook csoportban.

Hogy mások is megtudják, hogy miért motorozol ezen a különleges szombati napon, nyomtasd ki a Női Motoros Nap idei logóját, és az esővédelem miatt egy átlátszó fóliába húzva ragaszd fel a motorod szélévédőjére, vagy ahol éppen elfér! Így még jobban fogsz mutatni azon a fotón, amit bizonyítékként feltöltesz majd a Női Motoros Nap galériájába a CsamClub.hu-ra! 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahogy arról már korábban is szó volt, idén a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia által szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréning, amin összesen 50 motoros nő vehet részt, nem a Női Motoros Napra esik, hanem egy nappal később, vasárnap lesz, úgyhogy jó fárasztó hétvégének nézünk elébe. Az előre regisztrált résztvevőknek még emailben elküldöm majd a részleteket, a legfontosabb tudnivalókat a tréningről. 

 

A tréning nagyjából 15:00 óráig tart, és utána is tervezünk egy kisebb túrát a Báni tóhoz. Ha van kedved, csatlakozz, és gyere velünk, vagy találkozzunk ott! 

 

Akárhogy is döntesz, akármerre is sodor az élet, egyetlen dolgod lesz ezen a hétvégén – ami motorosként talán nem olyan megerőltető – CSAK HAJTS!

(Ha a közösségi oldalakon, facebookon, instagramon, twitteren megosztod a motoros képededet a szombati napról, használd a #nőimotorosnap és a #ifrd (International Femal Ride Day) hashtageket. Persze ha még a #csajokamotoron is szerepel a kép alatt, azt külön megköszönöm. 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük