fbpx

Már csak három hét van a 10. Nemzetközi Női Motoros Napig

10 nemzetkozi noi motoros nap 2016 nyito kicsiTegnap éjjel érkezett meg az idei női motoros nap logója magyarra fordítva, és Vicki azt üzeni Kanadából, hogy május 7-én Csak Hajts!

 

Már csak három hét van hátra, egész pontosan 22-t kell aludni a 10. Nemzetközi Női Motoros Napig. Habár a motoros szezont már többen többféleképpen megnyitották idén, a motoros nők számára ez az esemény az, ami valójában a szezon kezdetét jelenti immár 10 éve.

Ebből a nemzetközi összefogásból a Csajokamotoron.hu sem maradhat ki, hiszen annak idején, 2007-ben az elsők között csatlakoztunk a Vicki Gray fejéből kipattant ötlethez, az először még csak kanadai női motoros naphoz.

Az esemény semmi másról nem szól, mint hogy ezen a napon a motoros nők motorozzanak, ezzel ünnepelve azt, hogy milyen sokfélék vagyunk, sokféle motoron. Jó érzés tudni, hogy egyre többen és többen leszünk azok, akik osztoznak ebben a szép hobbiban.

Azért hogy valami keretet is adjunk a dolognak, a Csajok a motoron szervezésében idén is lesznek programok:

Ebben az évben sem maradhat el az ingyenes vezetéstechnikai tréning a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében. Idén végre ismét a Hungaroringen tréningezhetünk, ezúttal – úgy tűnik – a tervezett helyszín megközelítését nem akadályozza más program. A tréningen a PMBB motoros rendőrei mellett a Hungaroring Motoros Akadémia oktatói segítenek majd.

Délután ismét megtartjuk a “Szabályosan, Szabadon – Csajok a motoron” elnevezésű női motoros felvonulást Budapesten. A tízedik évforduló alkalmából meghosszabbított útvonalon szeljük majd át a várost, hogy felhívjuk a többi járművezető figyelmét arra, hogy figyeljenek jobban a motorosokra, hiszen köztük egyre több nő van. A felvonulás a korábbi évekhez hasonlóan 18:00 órakor indul majd az Andretti Pizzéria elől, ahol már 16 órától megkezdődik a gyülekező.

Ha te sem szeretnél kimaradni ebből a színes programból, írd fel a naptáradba Május 7-ét, és figyeld a híreinket és a facebook oldalunkat a további információk miatt! Ha nem leszel éppen Budapesten ezen a napon, akkor csak annyi a dolgod, hogy ezen a napon teis CSAK HAJTS! Természetesen a motorodat.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x