Hírek

Magyar vezető a FIM élén

2010 11 12 fim fonokA Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség a FIM Bulcsú Rezsőt választotta a Világ Gyorsasági Motorsportjának elsőszámú vezetőjének.

A FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) macaoi kongresszusán a közgyűlés elfogadta a szervezet új alapszabályát, amely fenekestől felforgatta az eddigi, begyepesedett szervezetet. Az új alapszabály hatálybalépésével minden eddigi FIM tisztség megszűnt, és az új szervezet minden tisztségére újra lehetett jelentkezni.

FIM Women’s Motocross World Championship

Április 10. BMF, Sevlievo, Bulgária
Április 17. ELPA, Megalopolis, Görögország
Június 12. SML, Vantaa, Finnország
Június 19. ACCR, Holice, Csehország,
Június 26. SMF, Senkvice, Szlovákia
Július 17. AMZS, Orehova Vas, Szlovénia
Július 31. DMSB, Schwedt, Németország
Szeptember 4. FMS, Geneva, Svájc
Szeptember 11. RFME, La Bañeza, Spanyolország

FIM Women’s Enduro World Cup

Április 2-3. RFME, Ponts, Spanyolország
Április 9-10. FMP, Figueira da Foz, Portugália
Október 1-2. FFM, Mende, Franciaország

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A változás óriási! A CCR (gyorsasági bizottság), amely eddig 16 fővel dolgozott, ezen belül a tagok által választott elnökkel, mindössze 6 főre zsugorodott, egy kinevezett igazgató irányításával. Persze szatelit csoportok is dolgoznak majd a szűk csapat irányításával. Már a kongresszuson megfogalmazódott az igény a FIM vezetői részéről arra, hogy a BR Organization vezetpője, a hungaroringi motorversenyek szervezője, Bulcsú Rezső is jelöltesse magát a CCR Directori pozícióra. Hosszas hezitálás és nagyon sok hozzáértővel való beszélgetés után végül Bulcsú Rezső meghozta a döntést és jelöltette magát, és november 8-án, hétfőn, a jelölési határidő utolsó napján a MAMS-on keresztül elküldte a kandidálást.

A FIM illetékes szerve ezután meghozta a kinevezési döntését, és a négy jelölt közüla magyar szakembert tartották legalkalmasabbnak a CCR Director-i pozícióba, majd 2010. november 12-én a FIM hivatalosan is közzétette a döntést.

A Világ Gyorsasági Motorsportjának első számú vezetőjeként Bulcsú Rezsőre nem kevés feladat vár a következő években. Először is a munkatársait kell összeválogatni, lehetőleg úgy, hogy minden fontos területre igazi profikat állítson. Erre december 2-án, Estorilban a Világbajnoki Díjkiosztó során tartandó értekezletem lesz mód. Addig is megkezdődnek az egyeztetések. Ha minden igaz, az ünnepek után a teljesen új feladatot ellátó csapat összeáll, és megkezdhetik a közös munkát. Gratuláluk Bulcsú Rezsőnek!

A kongresszus másik fontos feladata a 2011-es versenynaptár összeállítása volt, és ezt a feladat

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük