CsajokHírekTetkó a csajokon

Magyar Motorépítö Bajnokság

dms2009 plakatÁprilis 5-én rendezi meg a Devils MC 13. alkalommal a Magyar Motorépítő Bajnokságot, és másodszorra lesz Magyar Hot Rod Autó Építő Bajnokság Budapesten a (Motor)Építők Sportcsarnokában ugyanekkor.

A rendezvényen a Csajokamotoron.hu és a Devils MC közös szervezésében zajlik majd az első Tetkó a Csajokon Offline verseny is, ahol az idei Tetkó a Csajokon verseny indításaként tíz komoly tetoválással rendelkező versenyző közül választjuk majd ki a legjobbat. A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, az első helyezettet pedig 30 000 Ft készpénzzel jutalmazza a rendezvény szervezője, a Devils MC.

Azokat a szerencséseket, akik belépőjegyet nyertek az eseményre, április 1-én e-mailben értesítettük. És már megvan a Tetkó a Csajokon verseny 10 résztvevője is. Ha kíváncsi vagy rájuk, gyere el hétvégén a Devils Motor Showra, ahol a Wild magazin standján megvásárolhatod áruházunk termékeit is!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük