CsaM Önképző Vezetéstechnikai Tréning

Tartalomjegyzék

Az egész történet, szeptember 28-án kezdődött, amikor is elég közelről sikerült megnéznem a Budai alsó-rakpart aszfaltjának minőségét, majd másnap voltam olyan bátor és ezt egy blogban közhírré is tettem!

Kaptam hideget-meleget, volt aki örült, hogy ennyivel megúsztuk, de akadtak olyanok is akik nem bírtak fojtást tenni az arcukra és döntötték magukból a jobbnál jobb beszólásokat, hogy hogyan is alázzunk meg egy kezdőt…

 

HIRDETÉS (x)
Amikor már kezdett elharapódzni a dolog, Yama anyatigrisként ugrott a paragrafus királyoknak és felkérte őket, hogy egy vezetéstechnikai tréning során kellene bemutatni és átadni a tudást, nem pedig egy fórumon túráztatni azt a bizonyos lepénylesőt!

Elkezdtük szervezni a helyszínt és az időpontot, a választás a Péceli Motoros kocsmára esett, mert nekik van egy kisebb pályájuk és a létesítmény mögött egy szimpatikus szántóföld egyveleg is elhelyezkedik, ahol a terepgyakorlatokat is véghez lehet vinni! A megbeszélés hetei alatt csillapodtak a kedélyek és itt már látható volt, hogy egy újabb CsaM-os őrület veszi kezdetét és megint valami maradandót fogunk alkotni!

Még több kép a galériában!Október 16-án reggel, a korán kelőket (bupu-t és zéé-t) tt100-zal közösen, kakaóval, kávéval és friss fahéjas-diós kuglóffal vártuk. Miután a fiúk megreggeliztek, kitoltuk a motorokat a garázsból, és átgurultunk a Nagyi palacsintázójához ahol Yama már izgatottan várt minket!

Pár telefon, hogy hol vannak azok, akik nem jelentek meg a helyszínen, majd Yama és zéé átugrottak a közeli bevásárló komplexumba, hogy beszerezzék bupu WC papír fajanszához a kellékeket! Lassan eljött a 11 órás indulás ideje, megérkezett kedves barátom TOZSO, Yamáék is visszaértek, nyeregbe pattantunk és az indulás pillanatában két vad motoros becsapódott mögénk! Megérkezett löksi és Pimpa!

Végre elindultunk, de Békásmegyer határában Zéé a menet elé vágott kicsi kocsijával és szólt, hogy Orci Úr és Marci ezerrel hasítanak utánunk és várjuk már meg őket, mert 4 keréken nehéz a kocsik között cikázni!

Nyah, végre együtt a csapat és bupu vezetésével irányba vettük Pécelt…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!