Excops és vezetéstechnikai oktatás

A turai vásártéren az Excops szervezésében vezetéstechnikai oktatásban volt részem. A cél a minél biztonságosabb közlekedés motorral.

Mindenkinek szüksége van gyakorlásra amit ha komolyan csinálunk fejlődéshez vezet. Két éve találkoztam először a két instruktorral Lakatos Tiborral és Láda Andrással. Akkor még a rendőrség keretein belül oktatták nekünk a biztonságos közlekedés alapjait. Kezdő motorosként bizony akkor is megizzasztottak alaposan, viszont azóta számtalanszor hasznát vettem az ott tanultaknak.

HIRDETÉS (x)

A mostani oktatás 2010. 09. 12-én kiscsoportos volt, ami lehetővé tette, hogy mindenkivel személyre szabottan foglalkozzanak. A napot a szabályok ismertetésével és egy kis bemelegítéssel kezdtük. Hamar kialakult a közvetlen viselkedés és bizony a kezdők is felengedtek ennek láttán. Mindenki biztatta a másikat.

Még több kép a galériában!Bizony eleinte nekem is nehéz volt de miután a fiúk elég jól bírták az ügyetlenkedéseim, bizony belejöttem és sikerültek nekem is a gyakorlatok. Délben volt egy kis csapatépítő finom ebéd, amit szintén a szervezőknek köszönhetünk. Délután mindenki azt gyakorolhatta, ami neki nehezebben ment a délelőtt folyamán. Aztán jött egy gyors helyzetfelismeréses gyakorlat, amikor bizony rögtön kellett reagálnunk András jelzéseire.

A nap csúcspontja persze a kis napzáró verseny volt. A napi feladatokból felállított pályán kellett végigmenni persze időre és a hibáinkat is számolták. Az instruktoroknak köszönhetően egy nagyon szép és hasznos nap után egy oklevéllel a kezünkben mehettünk haza.

Köszönjük ezt a napot és reméljük még sokszor találkozunk a képzéseken.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!