Excops és vezetéstechnikai oktatás

A turai vásártéren az Excops szervezésében vezetéstechnikai oktatásban volt részem. A cél a minél biztonságosabb közlekedés motorral.

Mindenkinek szüksége van gyakorlásra amit ha komolyan csinálunk fejlődéshez vezet. Két éve találkoztam először a két instruktorral Lakatos Tiborral és Láda Andrással. Akkor még a rendőrség keretein belül oktatták nekünk a biztonságos közlekedés alapjait. Kezdő motorosként bizony akkor is megizzasztottak alaposan, viszont azóta számtalanszor hasznát vettem az ott tanultaknak.

HIRDETÉS (x)

A mostani oktatás 2010. 09. 12-én kiscsoportos volt, ami lehetővé tette, hogy mindenkivel személyre szabottan foglalkozzanak. A napot a szabályok ismertetésével és egy kis bemelegítéssel kezdtük. Hamar kialakult a közvetlen viselkedés és bizony a kezdők is felengedtek ennek láttán. Mindenki biztatta a másikat.

Még több kép a galériában!Bizony eleinte nekem is nehéz volt de miután a fiúk elég jól bírták az ügyetlenkedéseim, bizony belejöttem és sikerültek nekem is a gyakorlatok. Délben volt egy kis csapatépítő finom ebéd, amit szintén a szervezőknek köszönhetünk. Délután mindenki azt gyakorolhatta, ami neki nehezebben ment a délelőtt folyamán. Aztán jött egy gyors helyzetfelismeréses gyakorlat, amikor bizony rögtön kellett reagálnunk András jelzéseire.

A nap csúcspontja persze a kis napzáró verseny volt. A napi feladatokból felállított pályán kellett végigmenni persze időre és a hibáinkat is számolták. Az instruktoroknak köszönhetően egy nagyon szép és hasznos nap után egy oklevéllel a kezünkben mehettünk haza.

Köszönjük ezt a napot és reméljük még sokszor találkozunk a képzéseken.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!