Univerzális tanktáskarendszer

A Kappa új tanktáskarendszere, a Tanky egyszerűbbé teszi a motorosok életét.

Már egy kisebb - akár csak a munkahelyig tartó - gurulás előtt is komoly fejtörést okozhat a motorosnak az örök kérdés: mibe pakoljak? Ilyenkor általában helyet kell találni egy üveg víznek, pár szendvicsnek, esetleg egy pólónak vagy pulóvernek. Ekkor három lehetőségünk van: pakolhatunk egy egyszerű hátizsákba, hátsó dobozba, vagy tanktáskába.

A fent említett három darab közül a mindennapok motorosa legtöbbször a tanktáskát választja, amit mágneses fülek rögzítenek a tankhoz. A mágneses rögzítésből adódóan a táskát eddig csak a fémtankos motorokon lehetett használni, ráadásul a mágnesek alá szoruló apró porszemcsék és kosz hosszú távon lemattították, összekarcolták a tankot. A műanyag tankos motorok tulajdonosai pedig eddig vagy házilag barkácsolták át a tanktáskát, vagy maradtak a jó öreg hátizsáknál, mint olcsó megoldásnál.

HIRDETÉS (x)

A Kappa azonban új Tanky névre keresztelt tanktáska rendszerével igyekszik megoldást kínálni minden eddigi tanktáska problémára. Többé nem kell sem a benzintartály anyagával, sem bonyolult szíjazással foglalkozni. Egyszerűen és gyorsan használható.

A Tanky egy speciális, motortípushoz illő alaplapból és magából a tanktáskából áll. Az alaplap két szíjjal rögzíthető a villanyakhoz és a vázhoz, pontosan illeszkedik a tank formájához, anyagának köszönhetően nem karcolja össze a festést és nem mozdul el a helyéről, s természetesen van rajta egy nyílás a tanksapkához. Az alaplapnak köszönhetően nem kell a tanktáska minden egyes levételekor szíjakkal és pántokkal bíbelődni, a megfelelő táska egyszerűen és gyorsan, patentek és cipzár segítségével rögzíthető.

A Kappa Tanky rendszer egyelőre kilenc típushoz érhető el: BMW F 800 GS és R 1200 GS, Ducati Monster 696, 796 és 1100, Honda CBR1000RR és FR1200F, Yamaha FZ1 és FZ1 Fazer.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!