Univerzális tanktáskarendszer

A Kappa új tanktáskarendszere, a Tanky egyszerűbbé teszi a motorosok életét.

Már egy kisebb - akár csak a munkahelyig tartó - gurulás előtt is komoly fejtörést okozhat a motorosnak az örök kérdés: mibe pakoljak? Ilyenkor általában helyet kell találni egy üveg víznek, pár szendvicsnek, esetleg egy pólónak vagy pulóvernek. Ekkor három lehetőségünk van: pakolhatunk egy egyszerű hátizsákba, hátsó dobozba, vagy tanktáskába.

A fent említett három darab közül a mindennapok motorosa legtöbbször a tanktáskát választja, amit mágneses fülek rögzítenek a tankhoz. A mágneses rögzítésből adódóan a táskát eddig csak a fémtankos motorokon lehetett használni, ráadásul a mágnesek alá szoruló apró porszemcsék és kosz hosszú távon lemattították, összekarcolták a tankot. A műanyag tankos motorok tulajdonosai pedig eddig vagy házilag barkácsolták át a tanktáskát, vagy maradtak a jó öreg hátizsáknál, mint olcsó megoldásnál.

HIRDETÉS (x)

A Kappa azonban új Tanky névre keresztelt tanktáska rendszerével igyekszik megoldást kínálni minden eddigi tanktáska problémára. Többé nem kell sem a benzintartály anyagával, sem bonyolult szíjazással foglalkozni. Egyszerűen és gyorsan használható.

A Tanky egy speciális, motortípushoz illő alaplapból és magából a tanktáskából áll. Az alaplap két szíjjal rögzíthető a villanyakhoz és a vázhoz, pontosan illeszkedik a tank formájához, anyagának köszönhetően nem karcolja össze a festést és nem mozdul el a helyéről, s természetesen van rajta egy nyílás a tanksapkához. Az alaplapnak köszönhetően nem kell a tanktáska minden egyes levételekor szíjakkal és pántokkal bíbelődni, a megfelelő táska egyszerűen és gyorsan, patentek és cipzár segítségével rögzíthető.

A Kappa Tanky rendszer egyelőre kilenc típushoz érhető el: BMW F 800 GS és R 1200 GS, Ducati Monster 696, 796 és 1100, Honda CBR1000RR és FR1200F, Yamaha FZ1 és FZ1 Fazer.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!