Biztonsági öv motorra

A tankra szerelhető kapaszkodó után egy Francia cég újabb megoldást kínál az utasok biztonságosabb rögzítésére.

A Veector rögtön kétféle „biztonsági övvel” szeretne betörni a motoros kiegészítők piacára. Az öv működési elve, hogy a vezető saját súlyával tartja az utast a helyén, a vezető feneke alatt elhelyezett párna segítségével. Az öv pántjai ehhez a párnához kapcsolódnak, így az utas nincs fixen a sofőrhöz rögzítve.

HIRDETÉS (x)

Az egyik öv, a „Spyder” kifejezetten a sport és sporttúra modellekhez készült, de hosszabb túrákhoz is ezt a modellt ajánlja a gyártó. Ez az öv az utas egész felsőtestét körbefogja, és mellkas alatt kapcsolódik a sofőr alatti párnához.

A városi használatra, illetve kisgyermekek számára ajánlott „Pan” egy derék köré rögzíthető széles öv, ami szintén a sofőr párnájához kapcsolódik.

Mindkét öv 45 euroba kerül, ami egészen pénztárcabarát ár a hasonló termékekhez képest. A francia motorpiacon már nagy sikert aratott, a cég jelenleg külföldi forgalmazókat keres a termék számára, így remélhetőleg a hazai kereskedőknél is megvásárolhatóak lesznek az övek.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...
Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!