5+1 legnépszerűbb női motorkerékpár 2019-ben

Tartalomjegyzék

legnepszerubb noi motorkerekparok 2019Amikor valaki motorozni kezd, nem egyszerű eldönteni, hogy melyik motorkerékpárra essen a választás. Valakinek vagy megvan már a szerelem típus, vagy az idő hozza meg a helyes döntést. Mi ismét megpróbálunk segíteni egymásra találni a nagy Ő-vel.

2016-ban már készítettünk egy felmérést az olvasóink körében, és abból egy összefoglaló is született. Akkor ezek a modellek voltak a legnépszerűbbek a nők körében.

A piac azonban változik, némelyik modell gyártása megszűnik és újak lépnek a helyükbe, és persze a vásárlók igényei is megváltoznak. Mivel a statisztikai hivatal még mindig jelentős összeget kér egy hivatalos listáért, ismét csak a saját módszereinkre támaszkodhatunk. Bár a korábbi kérdőív még mindig tölthető, ezúttal ismét a zárt Facebook csoportunk tagjaihoz fordultam segítségért.

HIRDETÉS (x)

Jelenleg 1395 tag van, akik közül 300-nál többen válaszoltak és adták meg a motorjuk típusát. Jelenleg ebből az adatból tudok kiindulni. Egyébként ezúttal a több mint száz motortípust tartalmazó listának csak az eleje érdekes, hiszen ezek azok a modellek, amelyeket több nő is választ, tehát valószínűleg alkalmasak arra, hogy egy kezdő vagy egy kisebb termetű nő elboldoguljon velük.

A három évvel ezelőtti listához képest több változás is történt, ami talán köszönhető annak is, hogy az oldal olvasói és a korábbi kérdőív kitöltői nem fedik le teljes mértékben a Facebook csoportunk tagjait. A felmérésünk természetesen nem reprezentatív, nem tükrözi a teljes magyarországi piacot, de egy igen aktív női motoros közösség válaszaira támaszkodik, tehát hihetünk neki.

Arról, hogy milyen motort válasszanak az alacsony nők, itt írtunk korábban.

Ha te is szeretnéd feltölteni a motorod adatait, lépj be a zárt Facebook csoportunkba és szavazz!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!