Sisakba zárt koncertterem – Domino Pro kommunikációs rendszer

Tartalomjegyzék

domino pro 01Telefon, zenelejátszó, GPS, utas intercom, és még ki tudja milyen kütyük hangjai kerültek be a sisakjainkba az utóbbi évek során. Elérhetők vagyunk telefonon motorozás közben is, nem kell a GPS monitort kémlelnünk, hogy tudjuk, hol lesz a következő lehajtó, miközben kedvenc zenekarunk dalait hallgatjuk. Hasznos dolgok ezek, de vajon biztonságosak is?

Sok sisakgyártó plusz összegeket gombol le vásárlóiról azért, hogy kommunikációs rendszereknek kialakított portékát dobjon piacra. Vannak olyanok, akik eleve úgy készítik a sisakokat, hogy már előre beépített, bluetooth kommunikációra képes szerkezettel szerelik fel azokat. Ez azért okoz nekik fejtörést, mert el kell rejteniük, integrálniuk kell az alkatrészeket, hogy a kényelem rovására ne menjen ez a funkció.

A kanadai Domino Sports fejlesztése teljesen más irányt vett, amikor nekivágtak a Domino Pro elkészítésének. Termékük segítségével úgy lehet felruházni bármely sisakot tökéletes kommunikációs funkciókkal, hogy azok belseje teljesen eredeti marad. Nem kell belezsúfolni hangszórókat, mikrofont, akkumulátort stb.

HIRDETÉS (x)

A Domino Pro a sisakhéjra csatlakozik kívülről. A három nyomógombbal rendelkező egység a héjat használja egyfajta hangszóró membránként, azt rezegteti úgy, hogy működése közben tökéletes hangzást biztosít a felhasználó számára. Nem nyomja össze a fület, így a külső zajokat is hallható szinten tartja.

domino pro 02A mikrofonos egység is a sisakon kívül kap helyet, melyet zajcsillapítással is elláttak a tökéletes hangminőség érdekében. A hangminőség a korábban ismert rendszerekhez képest sokkal jobb, és az egyedi megoldásnak köszönhetően a mély hangok sem vesznek el. A térhatás egyedülálló hangélményt ad.

Az áramellátásról beépített akkumulátor gondoskodik, mely USB csatlakozón keresztül tölthető. Egy töltéssel 24 órán keresztül használható a ketyere, ami bőven elég lehet. Természetesen minden egység vízhatlan burkolatot kapott, így az időjárás sem akadályozhatja a hibátlan működést.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!