Vágjunk bele – Szélvédő módosítás házilag VIDEÓVAL!

Tartalomjegyzék

plexi vagas 15Valószínűleg nagyon elenyésző azon esetek száma, amikor egy motor tulajdonosa azt mondja egy szélvédőre, hogy túl magas. Aki ilyen kényelmi elemmel ellátott motort vesz, az örül, ha az megvédi őt az elemektől, és nem akar kevesebb luxust, mint ami van.

Azonban, ha a te motorod új szerzemény, és túl magas a szélvédője – elterjedtebb nevén plexi, ami nem mindig pontos meghatározás, mivel az anyaga pl. lehet polikarbonát is – akkor több kellemetlenséget fog okozni, mint azt várnád.

Fontos szempont, hogy egyenes háttal ülve – itt a sportmotorosok nyugodtan be is fejezhetik a cikk olvasását – épp át tudj látni a szélvédő felső pereme felett kényelmesen. Ha ez nem megy, akkor készülj fel arra, hogy esőben közlekedve életveszélyben fogod érezni magad attól, hogy fogalmad sem lesz, mi zajlik előtted.

HIRDETÉS (x)

Igaz ez arra az esetre is, ha tele van bogárral, vagy csak simán koszos, esetleg már annyira karcos, opálosra elszíneződött, hogy nem látsz át rajta rendesen. Utóbbi esetben csereérett, de ha nem karcos, akkor cserélni, vagy nyesni kell.

Te okos vagy, és nem szeretnél idő előtt meghalni, így megkurtítod a szélvédőt egy picit. A legjobb persze az lenne, ha vennél egy alacsonyabbat, de mivel költséghatékony megoldást választasz, inkább a régit alakítod át olyanra, amilyet szeretnél.

Nem ördögtől való ez a gondolat, viszonylag könnyen kivitelezhető, de vannak veszélyei. Ehhez a mókához adunk némi tanácsot a továbbiakban.

Ha érdekel, lapozz!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!