Motorozás Londonban 2.

Tartalomjegyzék

motorozas angliabanLondonban motorozni nem fenékig tejfel. A közlekedés viszont olyan kilátástalan, hogy mégis jobban megéri két keréken róni az utakat. Azért néhány dologra érdemes odafigyelni, illetve jó előre tudni róluk, mielőtt belevágsz az angol jogsiba. 

A „filterezés”

Mindenki emlékszik a runtin vizsga szlalom részére? Nah, ha Londonban napközben motorozol, akkor ritkán kapcsolsz fel hármasba, mivel mindig dugó van, mi meg mindig az autók között megyünk. Nem poénból, nem menő videó készítés céljából, hanem mert különben nincs értelme motoron ülni az esőben, hidegben.
Itt köttetnek a legjobb random barátságok és nem ritka, hogy az autósok a motoros torkának esnek. Nekem egy fenekpacsi járt tavaly nyáron egy autóstól.
Pár dolgot kell észben tartani itt:

Ne menj 30 mph fölé! Az autósok a dugóban sokszor nem használnak indexet, nem néznek a tükörbe, ezért inkább a kereküket nézd, hogy fordul el!
Nézd meg, hova teszed le a lábad! Eegy haverom lábára rászaladt egy telepjáró a télen az Oxoford Circusnál.

HIRDETÉS (x)

Jelige: húzd be a hasad, és vigyázz a tükrödre!

A hires körforgalom

Rendkívül figyelj a pozícionálásra, és ne csak a vizsgán. Habár a körfogalom hazája Anglia, mégis úgy tűnik, hogy mindenki utálja, senki sem érti, hogy működik igazán és mindenki, aki benne van, minél hamarabb ki akar belőle keveredni, bármi áron.

Az autósok zöme már hozzá szokott, a többi meg még új fiú. Itt újra utalnék a highway kódra, mert a jog megkülönböztet kis- és nagy körforgalmat, és máshogy kell viselkedni a kicsiben, mint a nagyban. Ja, a méret relatív.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!