Ne öld meg Ryan Reynoldsot!


ne old meg ryan reynoldsRyan Rynolds motorozik, és Ryan Reynolds hússzor volt a People magazin szerint a legszexibb férfi, szóval légyszi ne öld meg!

 

Egy amerikai, motoros ruházatot gyártó cég, a Tobaco Motowear Company egy vicces balesetmegelőzési kampányt indított a motorosok érdekében az Instagramon. A rövid videóban mindenféle bájker-arcok győzködik a figyelmetlen autósokat, hogy óvatosabban vezesenek, és figyeljenek jobban a motorosokra. 

Miután elmondják, hogy minden motorost szereti és hazavárja valaki, minden motoros valakinek a férje, felesége, testvére, és minden motoros valaki, aki nélkül a világ már nem lenne ugyanolyan, mintegy végső meggyőző érvként elhangzik, hogy minden motoros olyan, mint Ryan Reynolds. 

HIRDETÉS (x)

Hiszen Ryan Reynolds a Deadpool sztárja is motorozik, sőt imád motorozni, ráadásul a People magazin hússzor választotta meg a világ legszexibb pasijának, és amikor legközelebb sávváltásnál egy autós nem néz körül rendesen, előfordulhat, hogy megöli Ryan Reynoldsot, ez pedig hatalmas veszteség lenne az emberiségnek.

Mondjuk itt Magyarországon annak az esélye, hogy valaki vezetés közben összetalálkozik Ryan Reynolds-szal motoron igen csekély, azonban a videó mondanivalójával tökéletesen egyetértek. 

Szerinted ki lenne az a magyar sztár, akivel el lehetne készíteni ezt a kampányfilmet? 

  A címlapfotó innen származik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!