A 10 legnépszerűbb cikkünk 2017-ben

Tartalomjegyzék

2017 top 10Tudom, még nincs vége az évnek, de azt gondolom, hogy a lista már nem fog változni a következő három napban. Azt kell mondanom, olvasóink idén is éhezték a hasznos információkat. 

Cikkeinkkel immár 12. éve igyekszünk szórakoztatni a motorosokat és a motoros nőket. Ez idő alatt számtalan témáról írtunk a motortesztektől a motoros divat legújabb irányzatain és a tetoválásokon keresztül a zenéig. Próbálunk olyan témákat választani, ami minél több embert érdekelhet, még ha ez nem is túl egyszerű vállalkozás. 

Évről-évre számot vetünk az eredményeinkkel és elemezzük a tapasztalatokat ilyenkor év vége felé, majd próbálunk javítani amin lehet. Ennek a folyamatnak az egyik része az is, hogy kielemezzük, hogy mi érdekli az olvasókat, hiszen ez a trend is folyamatosan változik.

HIRDETÉS (x)

Most azt a tíz írást sorolom fel, amelyeket a legtöbben olvasták el ebben az évben. 

10. Csináld magad! – Cafe Racer alapok

Caffe Racer alapok

Hogy a mai napig nem ment ki a divatból a Café Racer stílus - sőt hozzánk talán még csak most gyűrűzik be igazán - mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ez a 2015-ös írás szerepel az idei listánk 10. helyén. Mi akkor már úgy éreztük, hogy kicsit elkéstünk ezzel, de mint azt a statisztika bizonyítja, most van csak itt az ideje igazán. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudsz házilag nekifogni egy Café Racer építésének, KATTINTS IDE!

9. Keserves csalódás lett a brutál chopper

Erika és a Suzuki VL 1500 Intruder

Mivel a Csajokamotoron.hu egyik legfontosabb küldetése, hogy segítse a motoros nőket a motorozáshoz vezető úton valamint az az utáni nehézségek megoldásában, mindig örülünk, ha konkrét kérdések érkeznek hozzánk a motorozással vagy a motorkerékpár választással kapcsolatban. Erika problémája úgy tűnik nem egyedi, hiszen ő is még 2015-ben tette fel a kérdést, hogy milyen motort kellene választania a brutális Intruder helyett. 

Ha érdekel, hogy mit válaszoltam én és mit tanácsoltak az olvasók Erikának, olvasd el ezt a cikket! 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!