Baleset-biztosítás kifejezetten motorosoknak

motoros biztositas logoEddig hiába próbáltunk biztosítást kötni, ha motorral indultunk nyaralni vagy egy túrára, a legtöbb biztosító elhajtott. A motorozás még mindig az extrém sportok közé tartozik a szemükben, aminek jó magas a tarifája. De megszületett végre a megoldás.

Egy motoros társunk - ki más - Csapó Zoltán szintén rendszeresen szembesült ezzel a problémával, hogy a motorosokat egy biztosító sem hajlandó korrekt áron megvédeni, képviselni, ha bajba jutnak. Annyi helyzeti előnye volt, hogy ő maga is biztosításokkal foglalkozott, így adta magát az ötlet, hogy ő maga tapossa ki a biztosítóknál a motorosok számára az utat.

Tavaly óta már több helyen olvashattunk, hallhattunk az új motoros biztosításról. Azóta a célközönség is megismerte a jelenleg két különböző változatban elérhető, komplex biztosítási csomagokat.

HIRDETÉS (x)

Legyen szó egyszerű balesetről vagy nemzetközi kártérítési ügyekről, a Motorosbiztosítás.hu csapata bármilyen területen felkészülten áll a motorosok rendelkezésére.

A Protektor fantázianevű csomag például általános baleset-biztosítás is, tehát a hétköznapi életünkben bekövetkező baleset fogalmát kimerítő eseményekre is fizet a szerződésben foglaltak szerint. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen lássuk be, bármilyen jó is lenne, csupán időd csekély részét töltöd nyeregben, de a baj bárhol utolérhet.

Mivel Zolinak sok motorversenyző ismerőse van, fontosnak tartotta, hogy számukra is kiharcoljanak egy hatékony, megfizethető védelmet. Végül ez év első napjaiban sikerült is tető alá hozniuk a szerződést. Az már csak hab a tortán, hogy ez - ellentétben a hasonló szolgáltatásokkal - a pályáról lehajtva is érvényes, vagyis ha hazafelé a furgonban szenved balesetet vagy éppen otthon, a verseny után tusolás közben csúszik el, ez ugyanúgy hasznára lesz az igénybe vevőjének.

A hagyományos Protektor baleset-biztosításhoz hasonlóan a versenyzőknek kitalált csomagot sem kell futamonként megújítani, egy teljes évig védelmet nyújt a motorost ért apróbb-cseprőbb bajok ellen.

Az egyre szerteágazóbb termékpaletta és a bővülő ügyfélkör persze nélkülözhetetlenné tette a fejlesztést, ezért újabb képviseletekre volt szükség az ország több területén. Immár Pest-, Fejér-, Veszprém- és Hajdú-Bihar megyében is személyesen állnak a motorosok rendelkezésére a kollégák, akik szintén motorosok, tehát könnyen szót értenek az ügyfelekkel, minden kérdésre korrekt, szakszerű választ tudnak adni.

A biztosítás persze nem minden. Ahogy bővül az ügyfelek köre, folyamatosan merülnek fel az újabb igények különféle ügyekben. Zoli ismét hagyta magát sodorni az árral, és a legújabb projektje az a Motoros Érdekképviseleti Központ, amely keretében az ország legkiválóbb közlekedési-, biztosítási- és műszaki szakértői, valamint -jogászai állnak készenlétben, hogy minden motoros, egyben minden közlekedő számára segítséget nyújthassanak.

Ha még nincs motoros biztosításod, itt az ideje, hogy még a szezon elején pótold ezt a hiányosságot. Az ördög nem alszik, jobban jársz, ha szakértő kezekbe helyezed a biztonságod.

Kattints a alábbi linkre, add meg az adataidat, és a Motoros Biztosítás csapata személyesen fog felkeresni téged, és válaszolnak a kérdéseidre, és segítenek a megfelelő biztosítás kiválasztásában.

További információ kéréséhez kattints ide!

motoros biztositas

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!