Baleset-biztosítás kifejezetten motorosoknak

motoros biztositas logoEddig hiába próbáltunk biztosítást kötni, ha motorral indultunk nyaralni vagy egy túrára, a legtöbb biztosító elhajtott. A motorozás még mindig az extrém sportok közé tartozik a szemükben, aminek jó magas a tarifája. De megszületett végre a megoldás.

Egy motoros társunk - ki más - Csapó Zoltán szintén rendszeresen szembesült ezzel a problémával, hogy a motorosokat egy biztosító sem hajlandó korrekt áron megvédeni, képviselni, ha bajba jutnak. Annyi helyzeti előnye volt, hogy ő maga is biztosításokkal foglalkozott, így adta magát az ötlet, hogy ő maga tapossa ki a biztosítóknál a motorosok számára az utat.

Tavaly óta már több helyen olvashattunk, hallhattunk az új motoros biztosításról. Azóta a célközönség is megismerte a jelenleg két különböző változatban elérhető, komplex biztosítási csomagokat.

HIRDETÉS (x)

Legyen szó egyszerű balesetről vagy nemzetközi kártérítési ügyekről, a Motorosbiztosítás.hu csapata bármilyen területen felkészülten áll a motorosok rendelkezésére.

A Protektor fantázianevű csomag például általános baleset-biztosítás is, tehát a hétköznapi életünkben bekövetkező baleset fogalmát kimerítő eseményekre is fizet a szerződésben foglaltak szerint. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen lássuk be, bármilyen jó is lenne, csupán időd csekély részét töltöd nyeregben, de a baj bárhol utolérhet.

Mivel Zolinak sok motorversenyző ismerőse van, fontosnak tartotta, hogy számukra is kiharcoljanak egy hatékony, megfizethető védelmet. Végül ez év első napjaiban sikerült is tető alá hozniuk a szerződést. Az már csak hab a tortán, hogy ez - ellentétben a hasonló szolgáltatásokkal - a pályáról lehajtva is érvényes, vagyis ha hazafelé a furgonban szenved balesetet vagy éppen otthon, a verseny után tusolás közben csúszik el, ez ugyanúgy hasznára lesz az igénybe vevőjének.

A hagyományos Protektor baleset-biztosításhoz hasonlóan a versenyzőknek kitalált csomagot sem kell futamonként megújítani, egy teljes évig védelmet nyújt a motorost ért apróbb-cseprőbb bajok ellen.

Az egyre szerteágazóbb termékpaletta és a bővülő ügyfélkör persze nélkülözhetetlenné tette a fejlesztést, ezért újabb képviseletekre volt szükség az ország több területén. Immár Pest-, Fejér-, Veszprém- és Hajdú-Bihar megyében is személyesen állnak a motorosok rendelkezésére a kollégák, akik szintén motorosok, tehát könnyen szót értenek az ügyfelekkel, minden kérdésre korrekt, szakszerű választ tudnak adni.

A biztosítás persze nem minden. Ahogy bővül az ügyfelek köre, folyamatosan merülnek fel az újabb igények különféle ügyekben. Zoli ismét hagyta magát sodorni az árral, és a legújabb projektje az a Motoros Érdekképviseleti Központ, amely keretében az ország legkiválóbb közlekedési-, biztosítási- és műszaki szakértői, valamint -jogászai állnak készenlétben, hogy minden motoros, egyben minden közlekedő számára segítséget nyújthassanak.

Ha még nincs motoros biztosításod, itt az ideje, hogy még a szezon elején pótold ezt a hiányosságot. Az ördög nem alszik, jobban jársz, ha szakértő kezekbe helyezed a biztonságod.

Kattints a alábbi linkre, add meg az adataidat, és a Motoros Biztosítás csapata személyesen fog felkeresni téged, és válaszolnak a kérdéseidre, és segítenek a megfelelő biztosítás kiválasztásában.

További információ kéréséhez kattints ide!

motoros biztositas

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!