A legnépszerűbb női motorkerékpárok

Tartalomjegyzék

yamaha nanaAki most kezd motorozni, az azért kíváncsi, aki pedig már régen nyeregben van, azért szeretné tudni, milyen motort választanak a nők, ha motorozásra adják a fejüket. Mi utána járunk.

Tavaly nyáron megjelent egy lista egy amerikai női motoros oldalon, az amerikai motoros nők körében legnépszerűbb motorokról. Akkor ők 1500 motoros nőtől kaptak választ arra a kérdésre, hogy "Milyen motorod van?". A listában szerepel hét Harley-Davidson modell, két Honda és egy Yamaha, ami magyar szemmel irreális. Ehhez nyilván köze van az amerikai cég hazai marketingtevékenységének, és a hazai márka iránti elköteleződésnek is.

Mivel engem is régóta furdal a kíváncsiság, az elmúlt tíz évben már többször próbáltam utána járni a kérdésnek. Jó kiindulási alap, hogy a CsamClub.hu-n regisztrációkor mindenki megadja a motorja márkáját, de később ritkán frissítik ezt az adatot a tagok, ha motort cserélnek. Legutóbb a zárt Facebook csoportunkban tettem fel a kérdést, de ott mindössze 700 tag van, és közülük sem mindenki válaszolt. Persze kiindulásnak jó ez a lista is, de én szeretném, ha minél jobban megközelítené a valóságot.

HIRDETÉS (x)

Tehát készítettem egy mindössze három kérdésből álló kérdőívet, amit ha minél több motoros nő kitölt, ismét közelebb kerülünk a valósághoz. Kérlek kattints az alábbi gombra a kitöltéshez! Küldd el minél több motoros nő ismerősödnek, hogy ők is kitölthessék!

Kattints ide a kitöltéshez!

Ha szeretnél csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz, jelölj ismerősnek a Facebookon, és írj egy privát üzenetet, hogy miért jelöltél, így fel tudlak venni téged is a csoportba!

És akkor nézzük, hogy az első, gyors kérdőív alapján melyik a 10 legnépszerűbb motorkerékpár a motoros nők körében Magyarországon! Mivel sok márkát csak 1-2 ember említett, most csak a felsorolásban megjelenő első tízet emelem ki. Ha nem találod a listában a saját motorodat, és szeretnél kampányolni mellette, megteheted itt a cikk alatt hozzászólásként, vagy a fórumunkban a motormárkák között is.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!