A legnépszerűbb női motorkerékpárok

Tartalomjegyzék

yamaha nanaAki most kezd motorozni, az azért kíváncsi, aki pedig már régen nyeregben van, azért szeretné tudni, milyen motort választanak a nők, ha motorozásra adják a fejüket. Mi utána járunk.

Tavaly nyáron megjelent egy lista egy amerikai női motoros oldalon, az amerikai motoros nők körében legnépszerűbb motorokról. Akkor ők 1500 motoros nőtől kaptak választ arra a kérdésre, hogy "Milyen motorod van?". A listában szerepel hét Harley-Davidson modell, két Honda és egy Yamaha, ami magyar szemmel irreális. Ehhez nyilván köze van az amerikai cég hazai marketingtevékenységének, és a hazai márka iránti elköteleződésnek is.

Mivel engem is régóta furdal a kíváncsiság, az elmúlt tíz évben már többször próbáltam utána járni a kérdésnek. Jó kiindulási alap, hogy a CsamClub.hu-n regisztrációkor mindenki megadja a motorja márkáját, de később ritkán frissítik ezt az adatot a tagok, ha motort cserélnek. Legutóbb a zárt Facebook csoportunkban tettem fel a kérdést, de ott mindössze 700 tag van, és közülük sem mindenki válaszolt. Persze kiindulásnak jó ez a lista is, de én szeretném, ha minél jobban megközelítené a valóságot.

HIRDETÉS (x)

Tehát készítettem egy mindössze három kérdésből álló kérdőívet, amit ha minél több motoros nő kitölt, ismét közelebb kerülünk a valósághoz. Kérlek kattints az alábbi gombra a kitöltéshez! Küldd el minél több motoros nő ismerősödnek, hogy ők is kitölthessék!

Kattints ide a kitöltéshez!

Ha szeretnél csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz, jelölj ismerősnek a Facebookon, és írj egy privát üzenetet, hogy miért jelöltél, így fel tudlak venni téged is a csoportba!

És akkor nézzük, hogy az első, gyors kérdőív alapján melyik a 10 legnépszerűbb motorkerékpár a motoros nők körében Magyarországon! Mivel sok márkát csak 1-2 ember említett, most csak a felsorolásban megjelenő első tízet emelem ki. Ha nem találod a listában a saját motorodat, és szeretnél kampányolni mellette, megteheted itt a cikk alatt hozzászólásként, vagy a fórumunkban a motormárkák között is.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!