Te is lehetsz a pálya ördöge!

ducatiSokan a közutakat képzelik versenypályának, és nem is gondolják, milyen nagy veszélyt rejt az, amit művelnek. Sportmotorral döngetnek a városi forgalomban és hegyi utakon egyaránt. Olyan helyeken próbálgatják saját maguk és a motorok határait, ahol a többi közlekedő nem számít a nagy tempóval száguldókra.

Aki ésszel szeretné élvezni a sebességet, és a gép által nyújtott száguldás élményét, az a legjobban teszi, ha olykor kilátogat egy-egy nyílt pályanapra, ahol igazi versenypályán koptathatja le a gumik széléről a majrécsíkot és egyben szerezhet kellő rutint akár a nagy tempóval való biztonságos közlekedéshez is. Aki még többre vágyik, az a pályamotorozást felkészült oktatók segítségével sajátíthatja el.

A Hungaroring Motoros Akadémia jóvoltából bemelegítő pályamotorozások alkalmával szerezhetnek tudást és tapasztalatokat az érdeklődők. Május 27-én és 29-én a szerencsések már okulhattak, de még senki sincs lemaradva a további lehetőségekről. Idén még öt alkalommal várják a motorosokat a szervezők.

HIRDETÉS (x)

A fél óra elméletet és két óra pályamotorozást magába foglaló oktatásokról információkat az alábbi elérhetőségeken találhattok:

Információk és jelentkezés

Idei Hungaroring bemelegítő napok:

Június 17. (18:00-20:00)
Június 20. (18:00-20:00)
Augusztus 6. (18:00-20:00)
Augusztus 17. (18:00-20:00)
Szeptember 10. (18:00-20:00)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!