Te is lehetsz a pálya ördöge!

ducatiSokan a közutakat képzelik versenypályának, és nem is gondolják, milyen nagy veszélyt rejt az, amit művelnek. Sportmotorral döngetnek a városi forgalomban és hegyi utakon egyaránt. Olyan helyeken próbálgatják saját maguk és a motorok határait, ahol a többi közlekedő nem számít a nagy tempóval száguldókra.

Aki ésszel szeretné élvezni a sebességet, és a gép által nyújtott száguldás élményét, az a legjobban teszi, ha olykor kilátogat egy-egy nyílt pályanapra, ahol igazi versenypályán koptathatja le a gumik széléről a majrécsíkot és egyben szerezhet kellő rutint akár a nagy tempóval való biztonságos közlekedéshez is. Aki még többre vágyik, az a pályamotorozást felkészült oktatók segítségével sajátíthatja el.

A Hungaroring Motoros Akadémia jóvoltából bemelegítő pályamotorozások alkalmával szerezhetnek tudást és tapasztalatokat az érdeklődők. Május 27-én és 29-én a szerencsések már okulhattak, de még senki sincs lemaradva a további lehetőségekről. Idén még öt alkalommal várják a motorosokat a szervezők.

HIRDETÉS (x)

A fél óra elméletet és két óra pályamotorozást magába foglaló oktatásokról információkat az alábbi elérhetőségeken találhattok:

Információk és jelentkezés

Idei Hungaroring bemelegítő napok:

Június 17. (18:00-20:00)
Június 20. (18:00-20:00)
Augusztus 6. (18:00-20:00)
Augusztus 17. (18:00-20:00)
Szeptember 10. (18:00-20:00)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...
Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!