Mitől leszel vagány motoros csaj?

motoros csajElnézve a benzintyúkok ténykedéseit időnként, meg ahogy felülnek gyakorlatilag pucéran bármelyik donorjelölt agyhalott motoros mögé, némi ironikus gondolatom támadt...

Tisztázzuk a fogalmat a laikusok számára is: a benzintyúk/benzinkakas az a lény, aki hátul ül a motor vezetője mögött, és miatta jobban fogy a benzin - elcsipegeti. Tehát a benzintyúk csak motoros utas, a motoros meg amelyik vezeti a vasat.

 • Nem, nem attól leszel vagány motoros csaj, hogy van egy bukósisakod kölcsönbe, ami színben is passzol a minidhez és a tűsarkúdhoz.
 • Azért mert rajta ülsz egy motoron, attól még nem vagy motoros.
 • Nem, attól sem, hogy bárki mögé felülsz aki képes arra, hogy eltekerje a gázkart.
 • Ha a motorral rendelkező lény arra kér, hogy amikor motorozni mentek, jól nézz ki és a legcsinibb ruhádat vedd fel, hamarosan nemcsak a motorján fogsz ülni (pláne ha hímnemű). Ha a bukósisakot sem erőlteti rád amikor a hajadat félted, és a tangának örül, hogy jól kilátszik amikor mögötte ülsz, az nem az őszinte szerelem jele, hanem csak egy tuningalkatrésznek számítasz.
  HIRDETÉS (x)
 • A valódi motoros büdös. Mert megizzad a bőrruhában/goratexben a lámpánál. A fickó, aki feltesz téged hátulra a miniben és elvisz a következő kávézóig, az nem izzad meg, tehát nem motoros!
 • A motorozás nem a kávézótól a plázáig szól. A motorozás lehet közlekedés, túrázás, sport, hobbi, akár életforma, de nem reprezentációs tevékenység.
 • Ha időnként kölcsönkapsz egy robogót, amire kizárólag az aszfalt 56 C-fokos hőmérsékletekor ülsz fel, és kizárólag az arcot szabadon hagyó bukóval, a félig átlátszó latin fodros blúzodban, lobogó flamenkó szoknyával, az sem tesz motorossá.
 • Nem attól sem leszel motoros csaj, hogy végre kaptál a pasidtól/papádtól/akárkitől végre egy öltözet protektoros ruhát és végre elkezdted hordani... (de alakul, mert már kezdesz büdösödni!) :D
 • Azért mert megunták, hogy állandóan hátul ülsz és beírattak a motoros suliba, hogy ne velük legyél, az nem a kezdete a motorosságnak. Ha oda egyébként sincs kedved járni és ráadásul vércikibénának is érezted magad, majd 3 KRESZ bukás, 5 szett bója halála árán, valamint 4 forgalmi vizsga után végre megvan a papír (az oktató már krokodilkönnyeket hullatott a vizsgabiztosnak, hogy végre szabadulhasson tőled), nem jelenti azt, hogy érdemes kimenned az utakra rollernál nagyobb kétkerekűvel.
 • Ha a falu végén a srácoktól sikerül elkérni a simót (amit csak azért adtak oda hogy röhöghessenek), majd százhuszonnyolcadszorra végre sikerül berúgni, az csak azt jelenti, hogy végre visszatekerték a gyertyát.
 • Ha apád vett neked egy robogót amivel minden nap áthajtasz vagány módon a stoptáblánál, akkor előbb-utóbb elcsap egy kamion.
 • Azért, mert minden nap megkímélik az életedet az úton mások, nem jelenti azt, hogy jól és vagányan tudsz motorozni a közlekedésben résztvevő többi ember számára is. A satugáz és a satufék egy opció, de van közte még pár lehetőség.
 • Elhiszem, hogy tinilánykori álmod volt, hogy végre egy saját csopperre ülj és elmotorozz a naplementébe hangosan dübörögve, majd a pasik utánad forduljanak, de ez csak egy bizonyos korig és bizonyos kg-ig, vagy már csak egy bizonyos decibel után működik jól...
 • A motorod típusa és köbcentije nem egyenlő a motoros társadalomban elfoglalt helyeddel és a nőiességed erejével.
 • Azért mert motorozol maradhatsz nő is, nem kell feminista harcossá is válnod.
 • Motorra ne azért ülj, hogy attól vagányabb leszel majd. Vagy az vagy, vagy nem.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!