Mitől leszel vagány motoros csaj?

motoros csajElnézve a benzintyúkok ténykedéseit időnként, meg ahogy felülnek gyakorlatilag pucéran bármelyik donorjelölt agyhalott motoros mögé, némi ironikus gondolatom támadt...

Tisztázzuk a fogalmat a laikusok számára is: a benzintyúk/benzinkakas az a lény, aki hátul ül a motor vezetője mögött, és miatta jobban fogy a benzin - elcsipegeti. Tehát a benzintyúk csak motoros utas, a motoros meg amelyik vezeti a vasat.

 • Nem, nem attól leszel vagány motoros csaj, hogy van egy bukósisakod kölcsönbe, ami színben is passzol a minidhez és a tűsarkúdhoz.
 • Azért mert rajta ülsz egy motoron, attól még nem vagy motoros.
 • Nem, attól sem, hogy bárki mögé felülsz aki képes arra, hogy eltekerje a gázkart.
 • Ha a motorral rendelkező lény arra kér, hogy amikor motorozni mentek, jól nézz ki és a legcsinibb ruhádat vedd fel, hamarosan nemcsak a motorján fogsz ülni (pláne ha hímnemű). Ha a bukósisakot sem erőlteti rád amikor a hajadat félted, és a tangának örül, hogy jól kilátszik amikor mögötte ülsz, az nem az őszinte szerelem jele, hanem csak egy tuningalkatrésznek számítasz.
  HIRDETÉS (x)

 • A valódi motoros büdös. Mert megizzad a bőrruhában/goratexben a lámpánál. A fickó, aki feltesz téged hátulra a miniben és elvisz a következő kávézóig, az nem izzad meg, tehát nem motoros!
 • A motorozás nem a kávézótól a plázáig szól. A motorozás lehet közlekedés, túrázás, sport, hobbi, akár életforma, de nem reprezentációs tevékenység.
 • Ha időnként kölcsönkapsz egy robogót, amire kizárólag az aszfalt 56 C-fokos hőmérsékletekor ülsz fel, és kizárólag az arcot szabadon hagyó bukóval, a félig átlátszó latin fodros blúzodban, lobogó flamenkó szoknyával, az sem tesz motorossá.
 • Nem attól sem leszel motoros csaj, hogy végre kaptál a pasidtól/papádtól/akárkitől végre egy öltözet protektoros ruhát és végre elkezdted hordani... (de alakul, mert már kezdesz büdösödni!) :D
 • Azért mert megunták, hogy állandóan hátul ülsz és beírattak a motoros suliba, hogy ne velük legyél, az nem a kezdete a motorosságnak. Ha oda egyébként sincs kedved járni és ráadásul vércikibénának is érezted magad, majd 3 KRESZ bukás, 5 szett bója halála árán, valamint 4 forgalmi vizsga után végre megvan a papír (az oktató már krokodilkönnyeket hullatott a vizsgabiztosnak, hogy végre szabadulhasson tőled), nem jelenti azt, hogy érdemes kimenned az utakra rollernál nagyobb kétkerekűvel.
 • Ha a falu végén a srácoktól sikerül elkérni a simót (amit csak azért adtak oda hogy röhöghessenek), majd százhuszonnyolcadszorra végre sikerül berúgni, az csak azt jelenti, hogy végre visszatekerték a gyertyát.
 • Ha apád vett neked egy robogót amivel minden nap áthajtasz vagány módon a stoptáblánál, akkor előbb-utóbb elcsap egy kamion.
 • Azért, mert minden nap megkímélik az életedet az úton mások, nem jelenti azt, hogy jól és vagányan tudsz motorozni a közlekedésben résztvevő többi ember számára is. A satugáz és a satufék egy opció, de van közte még pár lehetőség.
 • Elhiszem, hogy tinilánykori álmod volt, hogy végre egy saját csopperre ülj és elmotorozz a naplementébe hangosan dübörögve, majd a pasik utánad forduljanak, de ez csak egy bizonyos korig és bizonyos kg-ig, vagy már csak egy bizonyos decibel után működik jól...
 • A motorod típusa és köbcentije nem egyenlő a motoros társadalomban elfoglalt helyeddel és a nőiességed erejével.
 • Azért mert motorozol maradhatsz nő is, nem kell feminista harcossá is válnod.
 • Motorra ne azért ülj, hogy attól vagányabb leszel majd. Vagy az vagy, vagy nem.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!