Több mint 5000 potenciális túlélő

Tartalomjegyzék

Safety-Hungary Vezetéstechnikai tréningA Safety-Hungary Honda Magyarország Vezetéstechnikai Képzés különleges alkalomból hívta össze a sajtó képviselőit: idén képezték az ötezredik motorost.

A jeles eseményen részt vett még a leglelkesebb tanítványuk (nyolcszor vett részt különböző vezetéstechnikai képzésen), a Csam által támogatott Mentőmotor Alapítvány képviselője, a rendőrmotorosok és a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, Honda és a Silver-kart képviselői, valamint egy biztosítási alkusz.

HIRDETÉS (x)

A rövid bevezetőben a 2008-óta működő biztonságtechnikai tréning történetét mesélték el: mi módon választották ki az oktatókat, őket hogyan képezték, valamint a mai napig hogyan képzik őket. Szloboda Tamás, a Honda Hungary képviselője elmondta, hogy a gyár végtelen fontosnak tartja mind a műszaki fejlesztéseket, mind a motoros biztonságtechnikai képzéseket. Ezért minden Honda szalonból vásárolt motor mellé féláron adják a biztonságtechnikai tréninget azért, mert a "motoros fejében lévő rend" nyújtja a legbiztonságosabb vezetési élményt, és ez fontos a gyár számára, így teljes a vezetési élmény. (Hiába a sok biztonsági fejlesztés, ha a motoros nem tudja a motorját kezelni a megfelelő módon a kínos szituációban.)

Még több kép a galériában!A Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság statisztikai adatokkal bizonyította az elvégzett munka hatékonyságát, és örömmel jelentették be, hogy legeredményesebben Magyarországon javul Európában a baleseti statisztika, különösen hangsúlyozottan a motorosok baleseti statisztikája. Ez az elmúlt években konkrétan feleződött, annak ellenére, hogy egyre több motoros van az utakon! Ez javarészt köszönhető az egyre elterjedtebb biztonságtechnikai tréningeknek, amiben a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság is részt vesz a rendőrmotorosokkal, valamint az új szabályozásoknak.

A rendőrmotorosok örömmel számoltak be arról, hogy a Safety-Hungary pályáit használhatják téli gyakorlásra, és azt rendkívül hasznosnak találják. Majd a Mentőmotorosok is ugyanerről számoltak be, hozzátéve, hogy rendkívül nagy segítséget jelent számukra a Safety-Hungary támogatása a mentőmotoros orvosok kiválasztásában, hogy a kollégáikat motorozási tudásukban is biztonságban tudják kivonulásokra elengedni.

A jelenlévő Cselovszki Zsolt, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége Gépjármű Szekció elnöke bejelentette, hogy a képzésen részt vevő motorosok számára 10% kedvezményt tudnak biztosítani két vezető biztosítási cég motoros biztosításaira, hiszen a biztosítónak is előny egy képzett motoros pilóta.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!